coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsa2021 Boğa Koşusunda Yaşananlar Tekrar Mı Ediyor? Chicago Ticaret Borsası (CME) Vadeli...

2021 Boğa Koşusunda Yaşananlar Tekrar Mı Ediyor? Chicago Ticaret Borsası (CME) Vadeli İşlemlerde Binance’e Yaklaştı!

Chicago Ticaret Borsası (CME), 2021 boğa koşusuna benzer değişimle, Bitcoin vadeli işlem borsaları alanında açık faize göre hızla yükseliyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Chicago Ticaret Borsası (CME), 2020-2021 boğa koşusunun ilk aşamalarına benzer dinamik bir değişimle, Bitcoin (BTC) vadeli işlemleri ve sürekli vadeli işlem borsaları alanında açık faize göre hızla yükseliyor.

CME, Bitcoin Vadeli İşlem Ticaretinde Binance’i Geçmek İçin Zorluyor

Coinglass’tan alınan son veriler, CME’nin 3,54 milyar dolarlık nominal açık faizi (OI) ile ikinci en büyük Bitcoin vadeli işlem borsası haline geldiğini ortaya koyuyor.

Bu, önceki dördüncü sıradaki konumundan kayda değer bir tırmanışa işaret ediyor. Nosyonel açık faiz, aktif veya açık sözleşmelerde bağlı olan ABD doları değerini gösteren bir metriktir.

CME’nin yükselişi etkileyici olsa da, birinci sırada 3,83 milyar dolarlık açık faizle offshore ve düzenlenmemiş bir borsa olan Binance yer alıyor. Bu rakamla CME’nin %8 önünde yer bulunuyor.

İlgili Haber  Kripto Para Piyasasında Önümüzdeki Hafta Gerçekleşmesi Beklenen Üç Önemli Gelişme!

CME’nin nakit uzlaşmalı vadeli işlem sözleşmeleri kısa bir süre önce tarihi bir dönüm noktasına ulaşarak ilk kez 100.000 BTC sınırını aştı. Aynı zamanda, CME’nin BTC vadeli işlem piyasasındaki payı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan %25’e ulaştı.

CME’nin standart Bitcoin vadeli işlem sözleşmesinin 5 BTC’yi temsil ettiğini ve mikro sözleşmenin 1 BTC’nin onda biri büyüklüğünde olduğunu belirtmek gerekir.

Buna karşılık, standart Ethereum vadeli işlemleri 50 ETH sözleşme büyüklüğüne sahipken, mikro vadeli işlemler 1 ETH’nin onda birine eşittir. Özellikle, offshore borsalar geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinden ziyade sürekli vadeli işlemlere ilgi göstermektedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail