coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2023 Bitcoin ve Ethereum Beklentilerini Açıklayan Analist Boğa İçin Bu Tarihe İşaret...

2023 Bitcoin ve Ethereum Beklentilerini Açıklayan Analist Boğa İçin Bu Tarihe İşaret Etti!

Popüler analist 2023 Bitcoin ve Ethereum tahminlerini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri 2021 yılında yaşadığı boğa rallisi sonrasında 2022 yılında ayı piyasasının etkisiyle sert düşüşler yaşadı.

Zararda olan yatırımcılar 2023 yılından ümitli olmaya devam ederken InvestAnswers YouTube kanalının popüler analisti ve sunucusu, 2023 yılında Bitcoin’de rallinin ne zaman başlayacağına ilişkin tahminlerini açıkladı.

Yakın tarihte bir YouTube videosunda BTC’de bir sonraki boğa rallisinin 2023 yılının ikinci yarısında başlayacağına inandığını belirten analist, şunları söyledi:

“2023’ün sonlarında veya 2023 yazından sonra, Bitcoin boğa rallisi yeniden başlayabilir.
Bu tahminimin garantisi yok ama bildiğim her şeye baktığımda 2022’de çok çok kötü bir yıl geçirdik.

Bitcoin çok dövüldü ve düşüşler yaşadı. Ancak sonsuza kadar aşağıda kalmaz. Yoğun bir birikim altında. Arz, borsalarda inceliyor.

Bakabileceğiniz her bir teknik gösterge, bunun bir dip olduğunu söylüyor. Ve insanlar artık eğitimli.

Bitcoin yarılanmasının neyle ilgili olduğunu ve önemini biliyorlar. Bu bağlamda da önden yönetmeyi biliyorlar. Bu yüzden 2023’ün sonlarında bir Bitcoin boğa koşusu olacağına inanıyorum.”

Bitcoin dışında en büyük altcoin Ethereum (ETH) hakkında da tahminlerde bulunan analist, ETH‘de Mart ayında stake kilidinin açılmasının kurumsal yatırımcılar da dahil olmak üzere pek çok yatırımcının daha fazla ETH’lerini kilitlemeye teşvik edebileceğini, bunun da Ethereum üzerinde satın alma baskısı oluşturabileceğini söyledi.

“Mart 2023’te Ethereum da bazı önemli gelişmeler olacak. Halihazırda yaklaşık %5 faiz karşılığında Ethereum’larını stake edenler var.

Para çekme işlemleri daha etkinleştirilmedi, ancak Mart 2023’te etkinleştirilecekler.
Beacon zincir para çekme işlemlerinin etkinleştirilmesi, stake edenlere daha fazla stake yapma konusunda daha fazla güven verebilir.

Sanırım şu anda toplam arzın yaklaşık %13’ünün stake edildiğini düşünüyorum, ancak bu arada ETH’lerini geri almak için altı ila dokuz ay veya daha uzun süredir bekleyenler satış yapacak ve bu da biraz satış baskısına neden olacak.

Ethereum’da satış baskısı oluştuktan sonra çok daha fazla stake yapılacağını düşünüyorum. Çünkü bir sonraki boğa koşusunda da büyüyen bir varlık olacak olan ETH’yi stake etmek isteyen yatırımcı olacak. Bunlar da % 5’lik faizin bir kısmını almak isteyen kurumlardan gelebilir.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları