coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2023 Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Beklentileri Karşılayacak Mı? CFTC Üyesi Yorumladı!

2023 Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Beklentileri Karşılayacak Mı? CFTC Üyesi Yorumladı!

CFTC üyesi kripto para düzenlemeleri hakkında konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’de uzun süredir sürekli kripto para sektörünün düzenlenmesi çağrısı yapılıyor ancak henüz bu konuda net bir karar yok.

Bir grup, kripto paraları Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CFTC) düzenlemesi gerektiğini savunurken bir grup da kriptoyu Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) düzenlemesi gerektiğini iddia ediyor.

Bu tartışmaların ortasında CFTC komisyon üyesi Caroline Pham, 2023 yılında kripto sektörü için daha net kuralların gelmesini beklediğini söyledi.

Bloomberg’e konuşan Caroline Pham, kripto düzenlemeleri konusunda küresel anlamda pek çok görüşmelerin yapıldığını belirtti.

Bu konuda küresel olarak ne tür standartların uygulanabileceği konusunda ABD dışında birçok yabancı aktörle görüşmelerin halen devam ettiğine dikkat çeken CFTC üyesi, ayrıca finansal olmayan kripto para faaliyetleri ve blockchain teknolojisi kullanım durumları için de geçerli olacak çerçevelerin belirlenmesinin de araştırılması gerektiğini söyledi.

2023’ün diğer yıllardan farklı olmasını beklediğini ifade eden Pham, ABD merkezli düzenleyicilerden daha fazla rehberlik almayı umduğunu belirtti.

“Yapmak istediğim şey, CFTC ve diğer düzenleyicilerin bu yıl kripto para sektörü için daha fazla rehberlik sağladığını görmek.

Bu yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde daha fazla netlik göreceğimiz konusunda çok umutluyum.”

Son olarak CFTC üyesine Genesis ve Gemini arasındaki kriz soruldu.

Bu soruya “Bu durum kripto sektörü için bir endişe kaynağı. Düzenleyicilerin şu anda ihtiyaç duyulan netliği sağlamak için mevcut yetkilileri kullanmak için çaba sarf etmesi gerekiyor.” şeklinde cevap verdi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail