coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz2023 Rallisini Doğru Tahmin Eden Tom Lee, Yeni Yılda Bitcoin Tahminlerini Paylaştı

2023 Rallisini Doğru Tahmin Eden Tom Lee, Yeni Yılda Bitcoin Tahminlerini Paylaştı

Fundstrat'tan Tom Lee, yaptığı açıklamasında yeni yılda Bitcoin hakkındaki görüşlerine de yer verdi. İşte analistin düşünceleri.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Fundstrat ve FS Insight’ın Yönetici Ortağı ve Araştırma Başkanı Tom Lee, kısa süre önce bir TV programında piyasa görünümünü paylaştı.

Yükseliş eğilimli duruşuyla tanınan Lee, 2023 yılına girerken enflasyonun düşmesiyle birlikte S&P 500’ün %20’lik bir artışla 4.750’ye yükseleceğini doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Program sırasında Lee, son zamanlarda önemli bir yükseliş eğiliminde olan Bitcoin hakkındaki görüşlerini tartıştı. Bitcoin’in güvenliğine vurgu yapan Lee, “Para taşımanın en güvenli yolu bu, tartışmasız” dedi. Ayrıca, 15. yılına giren Bitcoin’in başlangıcından bu yana, Bitcoin blockchain’indeki yaklaşık 100 trilyon işlemde tek bir hileli giriş olmadığının altını çizdi.

Buna karşılık Lee, aynı dönemde tüm bankacılık faaliyetlerinin %6’sının şüpheli olduğuna dikkat çekti. Lee, önümüzdeki yıl Bitcoin için iki önemli olumlu rüzgâr tespit etti. Bunlardan ilki, merkez bankalarının giderek güvercinleşmesiyle birlikte para politikasındaki değişim. Lee, “FED rahatken kripto paralarda hiçbir zaman düşüş döngüsü yaşanmadı” dedi.

İlgili Haber  2023'ün En Fazla Yükseliş Yaşayan 10 Altcoini Hangisi? Yalnızca 3 Altcoin 2023'ü Zararla Kapattı!

İkinci olumlu rüzgar ise Lee’e göre müşterilerin Bitcoin’e erişimini önemli ölçüde artırabilecek bir Bitcoin spot ETF’sinin potansiyel onayı. 2 trilyon dolarlık bir varlık sınıfı olmasına rağmen, Bitcoin’e şu anda 401k planları aracılığıyla erişilemiyor. Ancak bir spot ETF’nin onaylanması bu durumu değiştirebilir ve analiste göre Bitcoin’i, toplu olarak yaklaşık 170 trilyon dolarlık yatırım yapılabilir sermayeye sahip olan ABD’li hanelere açabilir.

Lee’ye göre, insanlar 401k planlarının sadece %1’ini Bitcoin’e yatırsa bile, bu Bitcoin arzını aşırı derecede zorlayacaktır. Bu faktörlere dayanarak Lee, “Bitcoin’in önümüzdeki yıl çok güçlü bir yıl geçirebileceğini düşünüyorum” sonucuna vardı.

401k, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki birçok işveren tarafından sunulan bir emeklilik tasarruf planı olarak biliniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

3 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Bu bütün koinler biryerden yönetiliyor burda ker ettim dersiniz biranda krınız gider ve sonunda zarar edersiniz yüklü aldığınız koin doğru dürüs yükseliyormu sattımı uçuşa geçiyor

Akmuhammet Garayev

Fiyat yükseliyor her bir tahminci ortaya çıkıyor. Bundan önce neredeydi bu ölüler. Bi bok bildikleri yok anca çıkıp boş boş konuşuyorlar

Ahmet

para akışına geçtiğinde BOİNG UÇAĞINA DÖNER.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları