coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2024 Bu Altcoinlerin Yılı Oldu! Bitcoin (BTC) ve Ethereum'u (ETH) Geçtiler!

2024 Bu Altcoinlerin Yılı Oldu! Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) Geçtiler!

23 altcoin 2024 yılı başından bu yana yükselişleriyle en büyükler Bitcoin ve Ethereum'u geride bıraktı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2024 yılının başından bu yana Bitcoin ve altcoinlerde muazzam yükselişler yaşanıyor. BTC’deki yükselişte spot Bitcoin ETF’lerinin rolu büyük olurken, bazı altcoinler yükselişleriyle BTC’yi geride bıraktı.

Çinli kripto para gazetecisi Wu Blockchain yaptığı paylaşımda piyasa değerine göre ilk 100 kripto para içerisinde yer alan bazı altcoinlerin en büyükler Bitcoin ve Ethereum’u geride bıraktığını söyledi.

Wu Blockchain ekibinin, bu yıl büyümesinin Bitcoin’i aşan ilk 100’de yer alan altcoinleri sıraladığını belirtildi.

Verilere göre, 23 altcoinin 2024 yılbaşından bu yana yükselişiyle BTC ve ETH‘yi geride bıraktığını belirten Wu Blockchain bu altcoinler arasında WIF, PEPE, FLOKI, JASMY, CKB, PENDLE, AR, CORE, TON ve FET‘in ilk 10’da yer aldığını açıkladı.

Tabloya göre WIF, PEPE, FLOKI, JASMY, CKB, PENDLE, AR, CORE, TON ve FET, AGIX, SHIB, BNB, RNDR, BONK, BGB, NEAR, BCH, AKT, GNO, DOGE, THETA ve FLR yükselişleriyle BTC ve ETH’yi geride bıraktı.

WIF %2008,3’lük, PEPE %975; FLOKI %770; JASMY %558’lük yükselişiyle %68 oranında yükselen BTC’yi geçti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail