coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2024 Yılında Coinbase'in Hangi Altcoinleri Listelemesi Muhtemel? Analiz Şirketi Açıkladı

2024 Yılında Coinbase’in Hangi Altcoinleri Listelemesi Muhtemel? Analiz Şirketi Açıkladı

Kripto para borsası Coinbase üzerinde 2024 yılı içerisinde listelenebilecek altcoinler hangileri? İşte analistlerin listesi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Layergg, 2024 yılında Coinbase’de listelenebilecek altcoinler ve projeler için tahminlerini paylaştı.

COIN hisse senedinin fiyatı, Bitcoin Spot ETF ve Binance’in Suçlu İtirafı da dahil olmak üzere bu performansa katkıda bulunan çeşitli faktörlerle birlikte iyi performans göstermeye devam ediyor. Analistlere göre Binance’in işlem hacmi azaldıkça ve diğer borsalara dağıtıldıkça, Coinbase’in hisse senedi fiyatı geleneksel finans yatırımcıları tarafından bir “kripto” endeksi olarak algılanabilir ve potansiyel olarak kripto piyasasına girişleri tetikleyebilir.

Layergg’ye göre izlenmesi gereken projelerden biri, kısa süre önce Coinbase’de listelenen Seamless Protocol. Seamless’in geliştirme ortağı Seashell, geçen yıl Coinbase Ventures’dan bir yatırım almıştı. Bu örnek, Binance’in yakın zamanda yatırım yaptığı ve inkübasyon programına aldığı ACE, NFP ve AI listelemelerini anımsatıyor.

İlgili Haber  Santiment, Son 30 Günde En Fazla Geliştirici Aktivitesi Bulunan 10 Altcoini Açıkladı

Analistlere göre 2024 yılında, Base ekosisteminin bir parçası olan ve Coinbase Ventures tarafından finanse edilen projelerin Coinbase’de listelenmesi muhtemel. Bunlar arasında şu projeler yer alıyor:

  • DeFi: Moonwell, Maverick Protocol, Ondo Finance, Stargate, Slingshot, Definitive Finance, Reserve Protocol
  • Altyapı Alanı: Covalent, Supra, LayerZero, Cymbal.xyz, Safe, Bungee, Wormhole
  • Sosyal Alan: Blackbird
  • Blockchain Katmanları: zkLink
  • Stablecoin: Mountain Protocol

Coinbase kısa süre önce 2024 Crypto Market Outlook’u yayınladı ve bu da kripto para sektörünün kazananlarını seçmeyi içeriyor. Analistlere göre raporda adı geçen projelerin başarılı olması muhtemel. Ayrıca Coinbase’in şimdiye kadarki yayınlarında bahsi geçen projeler de listeleme potansiyeline sahipti. Bu projeler şunları içeriyor:

Katman 1/Katman 2: Blast, zkSync, Eclipse, dYdX, Beam

Merkeziyetsiz Fiziki Altyapı Ağları (DePIN): Akash Network, Hivemapper

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları