coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz28,500 Dolarda Yaşanan Mal Değişimi Bitcoin İçin Yeni Yükseliş Habercisi Mi?

28,500 Dolarda Yaşanan Mal Değişimi Bitcoin İçin Yeni Yükseliş Habercisi Mi?

CryptoQuant analisti, kısa vadeli Bitcoin yatırımcıları tarafından satılan BTC'leri uzun vadeli yatırımcılarının aldığını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ekim ayına güzel bir başlangıç yapan ve 28,500 dolara kadar çıkan Bitcoin, tekrardan 27.000 dolar seviyelerine geriledi.

Analistler arasında BTC‘de yönün ne olduğu konusunda fikir ayrılığı bulunurken, bazıları yükseliş bazıları ise düşüş bekliyor.

The Block’a konuşan CryptoQuant Analisti Adam Mourad Bitcoin’in fiyat hareketini değerlendirdi.

Hafta içinde kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının satış yaptığını belirten CryptoQuant analisti, satılan BTC’leri uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının aldığını söyledi.

Uzun vadeli yatırımcıların alım yapmasıyla Bitcoin’in 27.000 doların üzerinde destek bulduğunu belirten analist, yaşanan düşüş Bitcoin’in 28.500 dolara ulaşmasıyla kısa vadeli yatırımcıların kar elde edip, satmaya başlamasından kaynaklandı.” dedi.

“Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları hafta içinde kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının satışından alım yaptı. Bu alımla beraber BTC, 27.100 seviyesinde bir destek seviyesi oluşturdu.

Bu noktada uzun vadeli yatırımcıların elindeki arz 15,6 milyon BTC seviyesinde.

Bunun tam tersine, kısa vadeli yatırımcıların elindeki arz Kasım 2015’ten bu yana görülmemiş bir seviyeye düşerek 3,8 milyon Bitcoin oldu.”

Analist, kısa vadeli kâr ve zarar ölçümünün de kısa vadeli yatırımcı grubunun hafta başında kârla satış yaptığını gösterdiğine dikkat çekerek “Kısa vadeli yatırımcılar, Bitcoin’in yükseliş momentumundan, özellikle de 28.500 dolara yükselişinden faydalanmayı tercih ederek, karlarını güvence altına alma veya kayıplarını sınırlama fırsatını yakaladılar” dedi.

Analist son olarak uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının birikim yapmaya devam ettiğini ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları