coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSolana (SOL) Geri Döndü: En Büyük Coinler Arasında Yeniden Top 10'a Girdi!

Solana (SOL) Geri Döndü: En Büyük Coinler Arasında Yeniden Top 10’a Girdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasasında FTX’in çöküşüyle derinden etkilenen altcoinlerden biri olan Solana, piyasadaki son hareketlerin ardından nihayet yeniden piyasa değeri olarak en büyük coinler arasına girdi.

SOL, FTX’in çöküşünden derinden etkilenmişti, ancak şimdi tekrar ayağa kalktı ve piyasada bir kez daha adından söz ettiriyor.

Solana (SOL), Polygon’u (MATIC) Geride Bırakarak En Büyük Coinler Arasına Yeniden Girdi

Bu yazının yazıldığı sırada SOL 23.30 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde %4,85 değer kazandı. Bu, Solana’nın 10. sıradaki Polygon’u (MATIC) geçmesini ve ilk 10’daki yerini almasını sağladı.

SOL Ocak ayında %134’lük bir fiyat artışı kaydederek, yalnızca %28.9’luk bir artış gösteren MATIC’e kıyasla önemli bir yükseliş kaydetti. Bununla birlikte, en azından makul seviyelere geri dönen yalnızca Solana tokeninin fiyatı değil, aynı zamanda ağdaki aktivitesi de oldu.

Token Terminal’e göre, günlük aktif blok zinciri kullanıcılarının sayısı 150.000’i aşarak “FTX öncesi” seviyelere geri döndü. Bu, coinin yatırımcılar ve tüccarlar arasında bir kez daha ilgi görmeye başladığına dair olumlu bir işaret.

Aynı zamanda, doğrulayıcıların gelirleri gibi ücretlerin sayısı ve miktarı da buna bağlı olarak arttı. Bu, ağın daha aktif hale geldiğinin ve daha fazla insanın işlemleri için Solana blok zincirini kullandığının iyi bir göstergesidir.

SOL için geleneksel olarak güçlü bir pazar olan NFT segmentindeki faaliyet de artmıştır. Bu ilginç bir gelişme, özellikle de büyük dijital sanat stüdyolarının Solana’dan Polygon’a geçmesinden sadece birkaç gün sonra gerçekleştiği düşünüldüğünde.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları