coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinVisa Bu Altcoini "Resmi Ödeme Sağlayıcısı" Olarak Seçti: Fiyat Sıçradı!

Visa Bu Altcoini “Resmi Ödeme Sağlayıcısı” Olarak Seçti: Fiyat Sıçradı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyaca ünlü ödeme devi Visa, Alchemy Pay’i (ACH) altcoinini resmi hizmet sağlayıcısı olarak listelediğini duyurdu. Bu, büyük ödeme kurumlarıyla ilişkilerini güçlendirmelerine ve erişimlerini daha geniş bir kitleye genişletmelerine olanak tanıdığı için şirket için önemli bir hamle.

Gelişmenin ardından ACH fiyatı ani bir sıçrayış gerçekleştirdi. Altcoinin fiyatı gelişmeyi takiben yaklaşık olarak %40 yükseldi.

VISA açıklamasının ardından ACH fiyatında yaşanan artışı gösteren günlük grafik.

Alchemy Pay (ACH) Altcoin Ekibi Gelişmeyi Resmi Web Sitelerinde Duyurdu

Alchemy Pay, geleneksel fiat para birimi ile kripto para birimi arasındaki işlemleri kolaylaştıran bir ödeme ağ geçididir. Bu sayede 173 ülkedeki Visa kart sahipleri Visa kartlarını kullanarak kripto para satın alabilecek.

Açıklamalara göre şirketin On and Off Ramp çözümü tamamen özelleştirilebilir ve Mastercard, Visa ve Apple Pay dahil olmak üzere başlıca küresel ve bölgesel ödeme yöntemlerini destekliyor.

İlgili Haber  Eski SEC Üyesi, Bitcoin'deki (BTC) Rallinin "Asıl Sebebini" Söyledi, Tepki Çekti!

Alchemy Pay, Visa’nın Üçüncü Taraf Aracı (TPA) Programının bir parçası olarak ISO Satıcısı olarak tescil edilmiştir; bu da Visa müşterileri adına satıcı talebi, satış, müşteri hizmetleri, satıcı işlem talebi veya satıcı eğitim faaliyetleri yürütebileceği anlamına gelmektedir.

Visa’nın küresel ağı 200’den fazla ülke ve bölgede dijital ödemeleri kolaylaştırmaktadır ve şu anda dünya çapında 3.9 milyar Visa kart sahibi bulunmaktadır. Resmi bir Visa hizmet sağlayıcısı haline gelen Alchemy Pay, geliştiricilerin açıklamasına göre artık bu geniş ağdan yararlanabilecek ve hizmetlerini çok daha geniş bir kitleye sunabilecek bir konumda.

Bu hamle aynı zamanda Visa’nın kripto para ile ilgili şirketlerle çalışmaya açık olduğunu ve dijital varlık alanındaki erişimini genişletmek istediğini gösteriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Pump dump visa buna girenin içinden geçecek gibi duruyor;)

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları