coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinABD Adalet Bakanlığı Dump'ına Rağmen Bu Altcoin Yükselişini Sürdürdü!

ABD Adalet Bakanlığı Dump’ına Rağmen Bu Altcoin Yükselişini Sürdürdü!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Enjin Coin (ENJ), Bitcoin (BTC) ve altcoinlerin çoğunluğunun ABD Adalet Bakanlığı Dump’ı nedeniyle kazançlarının bir kısmını kaybettiği biliniyor.

İlgili Haber  Son Dakika: ABD Adalet Bakanlığı Beklenen Bitcoin ve Kripto Para Açıklamasını Yayınladı! İşte BTC'nin Tepkisi

Enjin Coin, bu yazının yazıldığı sırada %24.02 gibi muazzam bir artış göstererek son 24 saat içinde fiyatını 0.47 dolara kadar yükseldi

Altcoin Enjin (ENJ) %24 Artışla Yükselişe Geçti

Enjin Coin’in fiyatındaki artış, tokenın son yedi günlük dönemde %51 büyüme kaydetmesine yardımcı oldu ve mevcut fiyatıyla otuz günün en yüksek seviyesine ulaştı.

Enjin, oyun geliştiricilerinin Ethereum blok zincirindeki oyun içi öğeleri tokenlaştırmasına olanak tanıyor.

Protokol, başlangıcından bu yana geliştiriciler arasındaki etkisini artırırken, platformdan gelen son geliştirme güncellemesi, önümüzdeki aylarda kapsamlı ekosistem büyümesi bekledikleri için alıcılara güç vermiş gibi görünüyor.

Protokol, büyüyen Web3.0 oyun dünyasındaki fırsatları yakalamak amacıyla platformunu geliştiriciler için cazip ve kullanımı kolay hale getiriyor.

Enjin Coin’in büyümesindeki ani artış alışılmadık bir durum ve tokenın son 24 saat ve bir hafta içinde kaydettiği büyük fiyat artışını sürdürüp sürdüremeyeceği sorusunu gündeme getiriyor.

İlgili Haber  Ünlü Kripto Para Analisti Bitcoin'de Bu Seviyeleri İşaret Etti! Twitter'da Paylaştı!

ENJ tokeninin büyümesi için hala yeterli alan olsa da, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.85 doların (ATH) %91’inden daha düşük bir fiyattan işlem gördüğü göz önüne alındığında, piyasa genel olarak istikrarsız ve Enjin’in şu anda aradığı iddialı fiyat artışını destekleyemeyebilir.

Enjin protokolünün benzersizliği yeni gelişmelerle artacak ve olgunlaşmış ortaklıklarının yanı sıra, orta ila uzun vadede olumlu fiyat artışına dönüşebilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları