coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltınBloomberg Analisti Kısa ve Uzun Vade Bitcoin Beklentisini paylaştı! Altın Mı BTC...

Bloomberg Analisti Kısa ve Uzun Vade Bitcoin Beklentisini paylaştı! Altın Mı BTC Mi Sorusunu Yanıtladı!

Bloomberg kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, kısa vadede BTC ve kripto para birimleri için yükselişe geçmediğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yarınki FED kararını bekleyen Bitcoin ve kripto paralar yatay seyrine devam ederken piyasaya dair görüşler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Wolf of All Streets Scott Melker’a konuşan Bloomberg kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, kısa vadede BTC ve kripto para birimleri için yükselişe geçmediğini söyledi.

McGlone kısa vadede yükseliş beklemese de uzun vadede yükseliş geleceğine emin olduğunu belirterek Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yıl içinde altı haneli rakamlara ulaşabileceğini ifade etti.

Genel piyasa hakkında da yorumda bulunan McGlone şunalrı söyledi:

“Korelasyonların hepsi neredeyse bire bir gitti.

Kesinlikle düşüş yolundaydı ancak bu yıl tekrar yükseldi. Burada ana öncü gösterge kripto oldu.

Dolayısıyla bu bakış açısıyla, henüz kısa vadede kripto paralarda yükselişe geçemiyorum.”

Bitcoin‘in en büyük rakibi olarak görülen sarı metal altın ile BTC’yi kıyaslayan McGlone, Bitcoin’in altından daha iyi performans gösterebileceğini savunarak uzun vadeli yükseliş beklentisini korudu:

“Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yıl içinde, muhtemelen halving civarında en geç belki 2025’te 100.000 dolara ulaşmasını bekliyorum.”

Ünlü analist son olarak kripto para piyasasındaki son büyük sarsıntı olan FTX krizinin piyasayı kötü aktörlerden temizlediğini ancak ne yazık ki bazı iyi niyetli aktörlerin de bu krizlerden incindiğini belirtti.

“Bu tarz durumlar piyasayı daha uzun vadeli bir şekilde gerçekten temizledi.”

Mike McGlone daha önceki röportajlarında da Bitcoin’in 2023’te rallisine devam edeceğini ve FED’in para politikasında gevşetmeye başlamasıyla birlikte BTC’nin potansiyel olarak finansal piyasalardan daha iyi performans gösterebileceğini savundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları