coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinİngiltere'den Yeni Bitcoin Ve Kripto Para Önerisi!

İngiltere’den Yeni Bitcoin Ve Kripto Para Önerisi!

İngiltere kripto para sektörünün düzenlenmesine ilişkin planlarını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para merkezi olma konusunda istekli olan İngiltere, kripto piyasasının düzenlenmesi konusunda adımlar atmaya devam ediyor.

Bu bağlamda sektörün düzenlenmesine ilişkin planlarını açıklayan İngiltere, kripto borç verme platformlarını ve kripto borç verenlerini düzenleme planlarını özetleyen bir istişare belgesi yayınladı.

Kripto sektörünü düzenlemek adına yeni kurallar öneren İngiltere Maliye Bakanlığı sektör paydaşlarından ağırlığını koymasını istedi.

Açıklanan istişare belgesinde amacın yatırımcıları korumaya yönelik önlemleri artırmak olduğunu belirten bakanlık, yatırımcıları korumaya odaklanan kurallar hakkında kripto şirketlerinden geri bildirim istediklerini belirtti.

Bu bağlamda bakanlık ayrıca kripto girişimlerinden de düzenli veri raporlarını sunmasını talep ediyor.

Bakanlık açıklamasında kripto paralar hakkında sunulan istişareyle ilgili geri bildirimlerinin 30 Nisan 2023 tarihine kadar yapılabileceğini ifade etti.

İngiltere Maliye Bakanlığı’nın Ekonomi Sekreteri Andrew Griffith konu ile ilgili basın açıklamasında şunları söyledi:

“İngiltere’nin ekonomisini büyütme ve teknolojik değişim ve yeniliği sağlama taahhüdümüzde kararlı olmaya devam ediyoruz.

Bu planlarımıza kripto para teknolojisi de dahildir.

Ancak bu yeni teknolojiyi benimseyen tüketicileri de korumalıyız. Bu bağlamda sağlam, şeffaf ve adil standartlar sağlamalıyız.”

CryptoUK Yönetim Kurulu Danışmanı Ian Taylor yaptığı açıklamada, “İngiltere’nin kripto sektörünün sesi olarak, daha fazla düzenleyici netliğe yönelik bu olumlu adımı memnuniyetle karşılıyoruz. Önerilen mevzuattaki hükümler göz önüne alındığında, sektörle istişare daha kritik olamazdı. Grubun istişareye yanıt vereceğini ve amaca uygun düzenlemeyi savunacağını düşünüyorum.” dedi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları