coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSEC'in Yapacağı Büyük Duyuru Ripple Anlaşması ile Mi İlgili? İşte Bilinenler

SEC’in Yapacağı Büyük Duyuru Ripple Anlaşması ile Mi İlgili? İşte Bilinenler

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

FOX Business muhabiri Eleanor Terrett attığı bir tweet’te Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple hakkında yakında potansiyel olarak büyük bir duyuru yapabileceğini ima etti.

SEC’in Duyurusu Ripple Anlaşması ile Mi İlgili?

Terrett attığı Tweet’inde şunları yazdı:

“SEC kaynaklarım bana yarın büyük bir duyuruya hazırlıklı olmamı söyledi. Kraken ile ilgili bir şey olabilir mi? Saat 14:00’te yapılan kapalı bir toplantının ardından uzlaşmaya varılması? Uzlaşma şartlarının sektörel sonuçları olabilir mi? Göreceğiz.”

Bir XRP meraklısı olan Yassin Mobarak, yanıt olarak “Bu bir Ripple anlaşması olabilir mi?” diye sordu.

Kripto paralarla ilgili bir Twitter hesabı olan WhaleChart, “Sızıntı, SEC’in bugün büyük bir duyuru yapacağını ortaya koyuyor. Ripple ya da Kraken anlaşması mı?”

SEC Türkiye saati ile 22:00’de kapalı kapılar ardından bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından kaynaklardan elde edilen bilgilere göre açıklanacak duyuru kripto para borsası Kraken hakkında olacak.

Ripple, SEC ile 1.3 milyar dolarlık satışın kayıt dışı bir menkul kıymet arzı oluşturduğunu iddia eden yasal bir mücadelenin ortasında.

İlgili Haber  Son Dakika: Kraken, SEC ile Anlaşmak Amacıyla Staking Operasyonlarını Durdurdu!

Davanın sonucunun birçok kişi tarafından tüm kripto endüstrisi için geniş kapsamlı etkileri olacağına inanılıyor.

CryptoLaw’un kurucusu John E. Deaton’a göre, davaya bakan hakimin vereceği kararın ardından bir uzlaşmaya varılabilir. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC ile anlaşmanın ancak XRP’nin menkul kıymet olmadığı kabul edilirse düşünülebileceğini söyledi.

Bloomberg’in isimsiz kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), en iyi kripto borsası Kraken’in ABD’li müşterilere yapılan belirli tekliflerle ilgili menkul kıymetler kurallarını ihlal edip etmediğine ilişkin bir soruşturma başlatmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Zahirbabayev

Xrp shit coin. 2018 de yüzde 38.000 artmış hala bekleyenler var, buna yatırım yapmak mega sabır gerektirir. Çöpe atacak paranız varsa veya gözden çıkardığınız para ile alınabilir. Kefen parası ile hiç bir coine girilmez hele xrp Trx Xlm raven gibilerine girecekseniz hiç en az 40 kere düşünün bir kere karar verin. Xrp 2021 boğa koşusunu kaçırmış yatırımcısı kaçmış gitmiş sırf hacim olsun diye escarow Cüzdanı nı ayda birl kere açıp kendi kendilerine alıp satıyorlar. Neymiş xrp Fiat paranın yerini alacakmış da bankalar transferler de xrp kullanacakmış da yahu hayal mahsüllü hayal. Xrp yi popüler yapan sahtekar fenomenler ile kendi adamları. Beş para etmez

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları