coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaYargıç, SBF'nin İletişim Kısıtlama Tedbirini Uzattı

Yargıç, SBF’nin İletişim Kısıtlama Tedbirini Uzattı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz yılın son haftalarında iflas eden FTX borsasının iflas yargıcı, batık CEO Sam Bankman-Fried’ın bazı mesajlaşma uygulamalarını kullanmasına izin verilmesini reddetti.

Dünyanın en büyük haber ajanslarından Reuters’ta yayına alınan habere göre New York Güney Bölgesi yargıcı Lewis Kaplan, Bankman-Fried’ın şifreli mesajlaşma uygulamalarını kullanmasının yasaklanmasına dair uygulanan tedbir kararını uzattığını açıkladı.

Yargıç Kaplan, geçtiğimiz ay SBF’nin mesajlaşma programlarını kullanmasını kefalet şartı olarak engelledi. Bankman-Fried ise 1 Şubat’ta savcılar ile yaptığı görüşmede bu tedbirin Facebook, Whatsapp, Messenger gibi platformları kullanması için esnetilmesi yönünde bir dizi görüşme yaptı.

Batık CEO, davaya bakan bir grup savcı ile bu hususta anlaşsa da karar Yargıç Kaplan’dan veto aldı. İddialara göre Lewis Kaplan dünkü duruşmanın ardından şu sözleri söyledi:

“Sayın Bankman-Fried için hala bazı iletişim yolları açık. E-posta veya yazılı posta gibi araçları kullanması serbest. Bu araçlar herhangi bir risk içermiyor.”

SBF’nin İletişimi Neden Kısıtlandı?

FTX davasında ana sanık olan eski CEO Bankman-Fried ağır suçlamalar ile karşı karşıya. SBF, hukuk sürecinin seyrini değiştirmek için şifreli mesajlaşma uygulaması Signal üzerinden eski FTX çalışanlarıyla iletişime geçti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları