coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTürk Kullanıcılar Takip Ettiği Bu Altcoin Kendi Kredi Kartını Çıkardığını Duyurdu: Fiyatta...

Türk Kullanıcılar Takip Ettiği Bu Altcoin Kendi Kredi Kartını Çıkardığını Duyurdu: Fiyatta Artış Var!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Türk kullanıcıların da yakından takip ettiği bir altcoin olan Solar (SXP), geliştirdiği yeni banka kartı ile gündeme geldi.

Solar (SXP) Altcoin Fiyatı Duyurunun Ardından Yükseliş Yaşadı

Solar, Choise ile ortaklaşa olarak, kullanıcıların kripto para ve itibari bankacılıkta işlem yapmasına olanak tanıyan bir banka kartı çıkardı. Duyuru, kripto topluluğu arasında yankı uyandırdı ve SXP’nin fiyatında %25’lik bir artışa yol açtı.

SXP altcoin fiyatındaki artışı gösteren 24 saatlik grafik.

Solar altcoin geliştiricileri, paylaştıkları blog yazısında konuyla ilgili detayları açıkladılar.

“Solar, lansmanı kutlamak için ilk 5000 kayıt için bir “Early Bird” anlaşması sunuyor. Bu anlaşma, ilk 5000 kullanıcıya bir yıllık kayıt yaptırdıklarında indirimli fiyattan 2 aylık bankacılık hizmeti veriyor. “Early Bird” anlaşması için indirimli fiyatlar sanal Solar Kart için yıllık 79 €, standart Solar Kart için yıllık 99 € ve metal Solar Kart için yıllık 149 € olarak belirlenmiş.”

İlgili Haber  1 Yıldır Tutan Dev Balina Bu Altcoinden Binance'e Yüklü Transfer Yaptı!

Solar banka kartı, ABD, Çin, Kore ve Türkiye dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere dünya çapında yaklaşık 140 ülkede mevcut olacak. Kart, kullanıcıların kolayca kripto alıp satmalarına, ATM’lerden para çekmelerine ve dünyanın her yerindeki mal ve hizmetler için ödeme yapmalarına olanak tanıyor.

Geliştiricilerin açıklamasına göre Solar banka kartı ayrıca konsiyerj hizmetleri ve çeşitli ürünlerde indirimler de içeriyor.

Solar geliştiricileri yayınladıkları blog yazısında, “Solar banka kartının yakında piyasaya sürüleceğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Topluluk istedi ve biz de sunduk! Size yeni Solar banka kartını tanıtacağız ve topluluğumuzu gelecekteki güncellemelerde gerçekleşecek ek özellikler ve fırsatlar hakkında bilgilendireceğiz.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları