coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBasın BülteniPiyasa Patlaması Öncesinde Nereye Yatırım Yapmalı: Bitcoin, Ethereum ve Big Eyes Coin'e...

Piyasa Patlaması Öncesinde Nereye Yatırım Yapmalı: Bitcoin, Ethereum ve Big Eyes Coin’e Bir Bakış

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılar için jeton, madeni para ve blok zincir dünyası göz korkutucu.

Basitçe söylemek gerekirse Kripto para birimi, bir banka veya hükümet gibi merkezi bir otorite olmadan dolaşabilen dijital bir varlıktır. Bitcoin (BTC) 2009 yılında piyasaya ilk çıktığından beri, binlerce ve binlerce kripto para birimi ortaya çıktı ve 1 trilyon dolarlık kripto pazarına katkıda bulundu.

Şu anda bir kripto dirilişine tanık oluyoruz ve yatırımlarından büyük getiri elde etmek isteyenler için, piyasa tamamen patlamadan önce satın alma zamanı. Bu makale, kripto öncüleri, Bitcoin ve Ethereum (ETH) ve mem tabanlı yeni gelen Big Eyes Coin (BIG) dahil olmak üzere bazı seçeneklerinize göz atacaktır.

Bitcoin Liderliğini Sürdürüyor

İlk kripto para birimi olarak büyük saygı gören Bitcoin, pazardaki hakimiyetini sağlam bir şekilde korumayı başardı. Özellikle bu ay Bitcoin, uzun süredir ilk kez 25 bin doların üzerine çıkarak umut verici bir faaliyet gösterdi.

Özellikle 25.000 dolar üzerinde kalıcılık sağlanması 30.000 doların önünü açacak gibi görünüyor.

Bitcoin bir blok zincir üzerinde çalışır ve işlemleri bağımsız olarak doğrulayan ve belgeleyen kullanıcı ağı tarafından yönetilen merkezi olmayan bir dijital para birimidir. Madenciler, karmaşık matematik bulmacalarını çözmek için bilgisayarları kullanarak işlemleri doğrulamak için yarışırlar. İş kanıtı konsensüsü olarak bilinen bu madencilik süreci, tonlarca elektrik kullanır ve önemli bir karbon ayak izine neden olur.

Ethereum İçin Boğa İşaretleri

Ethereum, kripto listelerinde sürekli olarak Bitcoin’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Bitcoin ile birlikte, kripto ekonomisinin yaklaşık %60’ını oluşturuyorlar. Ethereum, kullanım kolaylığı, yüksek işlem hızları ve enerji tüketimini azaltan hisse kanıtı konsensüsü nedeniyle yatırımcılar arasında tercih edilmektedir.

Ethereum, 2023’e 1196,71 $’lık fiyatıyla sert bir başlangıç yapmış olsa da, etkileyici bir büyüme yaşıyor ve şu anda 1675 $’lık bir fiyatla seyrediyor. Eylül 2022’de hisse ispatı konsensüsüne geçildiğinden beri, borsalarda %37 daha az ETH var. Arzdaki bu düşüşün yükseliş işareti olduğu düşünülüyor. Öngörülen pazar patlamasıyla, yükseliş eğilimi devam edebilir.

Big Eyes Coin ve Daha Büyük Ödüller

Big Eyes Coin henüz piyasaya çıkmamış olsa da şimdiden kripto denizinde büyük dalgalar üretiyor. Jetonların ön satışında 27,5 milyon $’lık rekor toplayan sevimli kedi temalı token, izlenmesi ve para yatırılması gereken bir koin. Ön satış sona yaklaşırken, Big Eyes erken yatırımcılara %200 bonus kodu kullanma fırsatı sunuyor. Bu, yatırımcıların ilk yatırımlarını üçe katlamasına yardımcı olacaktır.

Yatırımcılar ciddi para kazanabilirken, sevimli kedi temalı bir topluluğun da parçası olacaklar. Topluluk, nasıl yapılır ve paylaşılan kaynaklarla donatılmış olarak kripto satın alma sürecini olabildiğince kolay hale getirmeyi umuyor.

Bir platform olarak Big Eyes’ın da güçlü değerleri var. Para kazanmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda okyanuslarımızı koruyan hayır kurumlarına bağış yapmak için varlıklarının %5’ini bir hayır kurumu cüzdanında tutarak dünyada da fayda sağlarlar. Sizin için iyi ve gezegenimiz için iyi!

Son düşünceler

Boğa döngüsü yeniden ortaya çıkmaya hazırlanırken, yatırımcılar inançlarını Bitcoin’e koyuyor. Bu yeni boğa döngüsü için tahminler, elde edilecek önemli kazanımlar olduğunu gösteriyor. Trendin bir adım önünde olmak ve paranızı bir sonraki büyük şeye yatırmak istiyorsanız, Big Eyes Coin sizin için uygun olabilir. Gizli bir mücevher keşfetmiş olabileceğiniz için bu yeni gelen hakkında kendi araştırmanızı yaptığınızdan emin olun.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki linkler faydalı olabilir:

Big Eyes Coin (BIG)

Website: https://bigeyes.space
Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/BigEyesCoin

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları