coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoinde Güncellemenin Ardından İşlem Hacmi Yüzde 98 Artış Yaşadı!

Bu Altcoinde Güncellemenin Ardından İşlem Hacmi Yüzde 98 Artış Yaşadı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Merkeziyetsiz katman 1 blok zinciri The Open Network, yönetim platformunu kullanıma açarak Toncoin (TON) altcoin alım satım faaliyetlerinde bir artışa sahne oldu.

Toncoin’in Yönetim Platformunun Açılmasıyla İşlem Hacminde Ani Yükseliş Yaşandı

Yönetim oylamalarında kullanılabilen The Open Network’ün yerel tokeni TON, CoinMarketCap’e göre günlük hacmin %98 artışla 40 milyon dolara yükselmesiyle bu yazının yazıldığı anlarda son 24 saatte %1.40 kazançla 2.36 dolardan işlem görüyor.

Ton.vote olarak adlandırılan yönetim platformu, Orbs tarafından sağlanan katman 3 blok zinciri altyapısıyla birlikte geliştirildi. Orbs ile entegrasyon, Ton.vote genelinde sabotaja karşı korumalı oylama sağlıyor.

İlgili Haber  Eski SEC Üyesinden Kripto Para Uyarısı: "Derhal Bunu Yapın!"

DefiLlama’ya göre, Toncoin token sahipleri artık ağdaki tüm projelerdeki kararları oylayabilecek, ancak şu anda toplam değeri 7 milyon dolar olan sadece üç merkezi olmayan borsa mevcut.

The Open Network, topluluk geliştiricilerinin bağımsız bir katman 1 blok zinciri oluşturmak için kaynak kodunu fork’lamasıyla, mesajlaşma programı Telegram’ın artık terk ettiği kripto para girişiminden ortaya çıkmıştı.

2020’den bu yana ticari olmayan bir grup destekçi ve kendilerine TON Vakfı adını veren bağımsız bir taraftar topluluğu sayesinde geliştiriliyor. Eskiden Gram olarak bilinen Toncoin, TON ağının yerel kripto para birimi.

Toncoin, ağ ölçeklenebilirliği ve güvenilirliğini sağlamak için proof-of-stake (PoS) konsensüs modelini kullanıyor.

İlk yönetim önerisinde, dört yıldır aktif olmayan Genesis madencilik cüzdanlarında tutulan tokenlerin dondurulması tartışıldı. Oylamada 1.7 milyondan fazla TON token kullanıldı ve %91,75’i teklif lehine kullanıldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları