coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumEthereum'da (ETH) Vitalik'in Önemli Dediği Gelişme Hayata Geçiyor!

Ethereum’da (ETH) Vitalik’in Önemli Dediği Gelişme Hayata Geçiyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

En büyük altcoin olan Ethereum’da (ETH) yeni bir gelişme yaşandı. Ethereum blok zinciri, “hesap soyutlama” olarak bilinen ve kullanıcıların çevrimiçi bir cüzdanın özel anahtarlarını kaybetmeleri halinde kripto paralarını kurtarmalarını kolaylaştırabilecek önemli bir geliştirme olarak görülen yeni bir özelliği etkinleştirdi.

Ethereum (ETH) Kurucusu Buterin Tarafından Önemli Bir Gelişme Olarak Lanse Edilen ‘Hesap Soyutlamasını’ Etkinleştiriliyor

ERC-4337’nin akıllı bir sözleşme olarak kullanılması yoluyla yapılacak yükseltme haberi, WalletCon olarak bilinen ETHDenver ile ilgili bir etkinlikte paylaşılacak.

Blockchain explorer web sitesi Etherscan’daki verilere göre, resmi olarak ERC-4337 olarak bilinen yeni standart, EntryPoint adlı akıllı bir sözleşme aracılığıyla uygulandı.

ERC-4337’nin bu kadar kolay yayına girmesinin bir nedeni, yükseltmenin akıllı bir sözleşme eklenerek yapılmış olması, dolayısıyla Ethereum’un temel programlamasında uygulanması karmaşık olabilecek herhangi bir değişiklik gerektirmemesiydi.

Bu teklif Ethereum’un ana ağ katmanının üzerine yeni bir katman ekliyor. Burada amaç, hesap soyutlamasını eninde sonunda ana protokole entegre etmektir.

Sözleşme tüm EVM zincirlerinde kullanılabilecek, yani EMV uyumlu her yere yerleştirilebilecek.

İlgili Haber  Kripto Para Borsası Coinbase Bu Altcoini Listeleyeceğini Duyurdu!

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, geçtiğimiz Ekim ayında ERC-4337’nin avantajları hakkında bir tweet atmıştı.

Buterin tweetinde “Her zaman istediğimiz ama bir türlü gerçekleştiremediğimiz hesap soyutlaması için gerçek bir yolu daraltıyoruz” demişti.

Hesap Soyutlama, Ethereum cüzdanlarını daha kullanıcı dostu hale getirmek ve kripto anahtarlarının kaybolmasını önlemek amacıyla kullanıcıların cüzdanlarını akıllı sözleşme hesaplarına dönüştüren bir kavramdır.

Bu yükseltme, yıllar sürecek önemli bir kilometre taşı olarak görülüyordu, ancak Ethereum blok zincirinde zaten çalışıyor olması, kriptoyu daha kullanıcı dostu hale getirmenin burada olduğu anlamına geliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları