coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaÜnlü Grafik Ve Ticaret Platformu TradingView Bu Kripto Para Borsasıyla Anlaştı!

Ünlü Grafik Ve Ticaret Platformu TradingView Bu Kripto Para Borsasıyla Anlaştı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Önde gelen bir kripto para vadeli işlemler borsası olan Bitget, dünya çapında milyonlarca yatırımcı tarafından kullanılan bir grafik ve ticaret platformu olan TradingView ile doğrudan entegrasyonunu duyurdu.

Kripto Para Borsası Bitget, Grafik ve Ticaret Platformu Olan TradingView ile Ortaklık Kurdu

Söz konusu entegrasyon, kullanıcılara TradingView arayüzünden ayrılmadan kripto ticareti yapma ve Bitget’in birinci sınıf koruma ve güvenliğinden yararlanırken daha bilinçli ve profesyonel kararlar alma şansı sunarak Bitget’in hizmetinin kullanılabilirliğini daha da artıracak.

TradingView bir grafik ve ticaret platformudur. Kullanıcıların sadece anlaşılır enstrümanlar kullanarak teknik ve temel analiz yapmalarını değil, aynı zamanda yatırımcılar için en büyük sosyal platform aracılığıyla iletişim kurmalarını sağlar.

TradingView entegrasyonu ile Bitget kullanıcıları artık grafik araçları, gerçek zamanlı piyasa verileri ve teknik göstergeler dahil olmak üzere çeşitli gelişmiş analiz araçlarına erişebilir ve gelişen, dünyayı kapsayan topluluğundan milyonlarca aktif tüccar tarafından test edilen yeni stratejileri öğrenebilirler.

İlgili Haber  Chainlink'ten (LINK) Önemli Hamle: Yeni Bir Geliştirici Platform Kuruldu!

Daha da önemlisi, TradingView bağlantısı Bitget kullanıcılarına doğrudan TradingView’in arayüzünden sürekli vadeli işlem yapma esnekliği sunacak.

Böylece alım satım süreci daha akıcı hale gelecek ve güncel piyasa bilgilerine ve topluluk yardımına hızlı erişim sayesinde riskler büyük ölçüde azaltılacaktır.

TradingView, bir dizi teknik, çizim ve analitik araç sunan dünyanın önde gelen grafik ve ticaret platformlarından biridir.

Tarayıcılar, masaüstü bilgisayarlar ve mobil uygulamalarda güçlü teknolojilerle desteklenen platform, canlı verilere, en son haberlere, finansal raporlara ve seçkin brokerlerle entegrasyonlara erişim sağlar.

On yıllık sürekli büyümenin ardından TradingView topluluğu, piyasaları tek bir yerde grafikleyen, sohbet eden ve ticaret yapan aylık 30 milyondan fazla kullanıcı tarafından ziyaret edilmektedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları