coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizAnalistler 22 Mart'ta Yapılacak FED Toplantısı Hakkında Tahminlerini Açıkladı: Bitcoin İçin Ne...

Analistler 22 Mart’ta Yapılacak FED Toplantısı Hakkında Tahminlerini Açıkladı: Bitcoin İçin Ne Getirecek?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dijital varlık trading şirketi QCP Capital, önümüzdeki dönemi Bitcoin ve kripto paralar için değerlendirdi.

QCP Capital analistleri, geçtiğimiz haftanın makro veri açıklamaları açısından sakin geçtiğini ve bir sonraki önemli ekonomik veri açıklamasının önümüzdeki hafta 8 Mart’ta ADP istihdam verisi olacağını söylüyor.

Bununla birlikte, FED konuşmalarının son zamanlarda özellikle ilgi çekici olduğunu, FED konuşmacılarının daha uzun süre daha yüksek seviyelerden bahsetmeye devam ettiğini ve hatta bazılarının yumuşak bir inişe ulaşmanın zorluğunu ima ettiğini belirtiyorlar.

İlgili Haber  Son Dakika: Beklenen FED Tutanakları Açıklandı! İşte Detaylar ve Bitcoin ile Altının İlk Tepkisi!

Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Kritik Tarih: 22 Mart

QCP Capital analistlerine göre, bu ay 22 Mart’ta yapılacak FOMC yılın geri kalanı için zemin hazırlayacak, zira piyasa katılımcıları FED’in 2023’te nihai faiz oranını nerede gördüğünü ve 2024’te indirim görüp görmediğini öğrenebilecek.

Son piyasa eğilimleriyle ilgili olarak QCP Capital analistleri, bu hafta başındaki dolar zayıflığının Çin imalat PMI rakamlarının 52.6 olarak gelmesinden kaynaklandığını belirtiyor. Bununla birlikte, Çin’in yeniden piyasaya açılma söylemi yeniden uyandı, ancak temkinli olmaya devam ediyorlar. DXY’nin yükselmesini ve risk varlıklarının uzun vadede baskı altına girmesini bekliyorlar.

Bu endişelere rağmen, QCP Capital analistleri, S&P 500’ün geçen hafta 4000 seviyesinin altına düşmesine ve şimdi 3900 seviyesini test etmek istemesine rağmen, Bitcoin’in 23 bin seviyesinin üzerinde kalmasıyla dünyanın en büyük kripto parasının son derece iyi dayanmaya devam ettiğini belirtiyor.

Bununla birlikte, hisse senetleri düşmeye devam ederse ve DXY ve getiriler yükselmeye devam ederse, kripto para fiyatlarının bu seviyeleri sürdürmekte zorlanabileceği konusunda uyarıyorlar.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları