coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinCoinbase SEC'e Kayıtlı Bu Bitcoin Yatırım Şirketini Satın Aldı!

Coinbase SEC’e Kayıtlı Bu Bitcoin Yatırım Şirketini Satın Aldı!

Coinbase yatırım şirketi One River Digital Asset Management'ı satın aldığını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para dostu banka olan Silvergate ile olan ortaklığını sonlandıran Coinbase bugün yaptığı açıklamada SEC‘e kayıtlı kurumsal bir dijital varlık yöneticisi olan One River Digital Asset Management’ı satın aldığını açıkladı.

Blog yazısında satın alımı duyuran Coinbase, One River Asset Management’ın yan kolu olan One River Digital Asset Management’ı satın aldığını ve artık Coinbase Asset Management (CBAM) olarak yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Coinbase Asset Management olarak yeniden yapılanan kuruluş yeni ve mevcut kurumsal müşterilere yatırım danışmanlığı hizmetleri sunacak.

Coinbase yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Coinbase’in One River Asset Management’ın bir yan kuruluşu olan One River Digital Asset Management’ı satın aldığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

SEC’e kayıtlı bir yatırım danışmanı olan One River Digital Asset Management (ORDAM), artık Coinbase Asset Management ismiyle yeniden yapılandırıldı.

ORDAM Coinbase Asset Management’ın temelini oluşturacak ve bir dizi yeni ve mevcut kurumsal müşteriye yatırım danışmanlığı hizmetleri sunacak.

Bu satın almayla, ORDAM’ın sınıfının en iyisi olan ekibini Coinbase’de ağırlamaktan ve dijital varlıklara kurumsal erişimi genişletmek için derin bir ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz.”

Satın alma tutarını açıklamayan Coinbase, bu satın almanın kurumların kripto para ekonomisine katılması için daha fazla fırsatın kilidini açmaya yönelik uzun vadeli stratejileriyle uyumlu olduğunu ifade etti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları