coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTerra-LUNC Çöküşünden Etkilen Borsa Çekimleri Yeniden Başlatacak!

Terra-LUNC Çöküşünden Etkilen Borsa Çekimleri Yeniden Başlatacak!

Hong Kong merkezli kripto para borsası Babel Finance çekimleri açmak için Bitcoin destekli stablecoin çıkarmayı düşünüyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para sektöründe 2022 Mayıs ayında Terra-LUNA çöküşüyle başlayan yaprak dökümü pek çok platformun iflasıyla devam etti.

Bu olumsuz havadan etkilene platformlardan biri de Hong Kong merkezli kripto borsası Babel Finance oldu.

Haziran ayında likidite baskıları nedeniyle para çekme işlemlerini durduran Babel Finance, alacaklılarına ödeme yapmak için yeni bir hamle yaptı.

İlgili Haber  Celsius'dan Sonra Bir Şirket Daha Kripto Para İşlemlerini Durdurdu!

Bloomberg‘in haberine göre, Babel Finance’in kurucu ortağı ve tek yöneticisi Yang Zhou, yeni bir stablecoin çıkaracaklarını söyledi.

Yeni çıkarılacak stablecoinin Babel Finance’ın içinde bulunduğu mali krizi çözebileceğine inanan Yang Zhou, bir kaç eski çalışanlarıyla birlikte Hope isimli bir DeFi paltformu ve aynı adı taşıyan stablecoin çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Bu bağlamda Yang Zhou, Singapur Yüksek Mahkemesine bir moratoryum başvurusunda bulunmayı planlıyor.

Zhou alacaklılardan da yeni stablecoin ve DeFi platforumu çalışmaları nedeniyle yeniden yapılandırma için onaylarını ve altı aya kadar borsaya karşı daha fazla işlem yapmamalarını istiyor.

Zhou ve diğerlerinin çalışmalarına göre “Hope” isimli yeni stablecoin, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) tarafından desteklenecek.

Bazı uzmanlar, Hope stablecoin USD Coin (USDC) ve tether (USDT) gibi rakiplerinin aksine kripto para ile destekleneceği için geçtiğimiz yıl kripto piyasanının çökmesine neden olan Terra USD (UST) ile benzer sonuçları olabileceği konusunda endişe duyuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları