coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBu Altcoin’in Geliştiricileri, Ekosistemlerindeki Yeni Büyük Özelliği Yayınladı!

Bu Altcoin’in Geliştiricileri, Ekosistemlerindeki Yeni Büyük Özelliği Yayınladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Near (NEAR) altcoin geliştiricileri kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Blockchain sektöründe özgün bir alan olan Blockchain İşletim Sistemi (BOS) haline gelmeyi amaçladığını duyurdu.

BOS, herhangi bir blok zinciri ile kullanılabilen açık web uygulamalarını incelemek ve keşfetmek için kullanılan ortak bir katman olarak tanımlanıyor.

NEAR Altcoin Geliştiricileri Bugün İki Farklı Duyuru Yaptı

Near, hem kripto para geliştiricileri hem de kullanıcılar için Açık Web’e ana giriş noktası olmayı ve Web3 ve Web2’ye erişimlerini kolaylaştırmayı hedeflediğini açıkladı.

Near son açıklamasına göre, açık web’deki deneyimleri entegre etmeyi kolaylaştırmak ve kullanıcılar ve geliştiriciler için keşif ve başlangıç deneyimini kolaylaştırmak için Web3 stack’ini oluşturmaya çalışıyor. Near’ın BOS yolculuğunun ilk adımı olan alpha.near.org’un alfa sürümü, geliştiricilerin frontend’in hayat bulduğunu görebileceği bir yer olarak tasarlandı.

İlgili Haber  Analist, Devasa Balinaların Gizli Bir Şekilde Hakimiyet Kurduğu Altcoinleri Sıraladı!

Genel olarak, Near’ın yeni Blockchain İşletim Sistemi (BOS), Web3 deneyimleri için sorunsuz ve birleştirilebilir bir frontend oluşturarak hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için Web3 ve Web2’ye erişimi ve gezinmeyi kolaylaştırmayı amaçlıyor.

NEAR geliştiricileri ayrıca yine bugün yaptığı duyurularında Web3 oyun şirketi BORA ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Altcoin geliştiricileri konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Near ve BORA, yerel marka bilinirliğini yayma, çapraz zincir konusunda araştırma ve işbirliğine yatırım yapma, etkinliklere ev sahipliği yapma ve Kore’de Web3 fırsatları yaratma konusunda birbirlerini destekleyecek.”

BORA CBO’su Vincent Lim, “Near ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz ve Web3 oyun dünyasını dönüştürmeyi hedeflerken uzmanlıklarını, bilgilerini ve ağlarını memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları