coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaDev Yazılım Şirketi Alluvial Bu Kripto Para Borsa İle İşbirliğine Gittiğini Açıkladı!

Dev Yazılım Şirketi Alluvial Bu Kripto Para Borsa İle İşbirliğine Gittiğini Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto sektörü bir yandan SEC’le uğraşırken bir yandan da FED tehdidiyle mücadele etmeye çalışıyor. Bu belirsiz ortamda yazılım geliştirme şirketi Alluvial, kripto para borsası Coinbase Prime ve Bitcoin Suisse’de kurumsal düzeyde bir likit stake protokolü olan Liquid Collective’i başlattı.

Yazılım Geliştirme Şirketi Alluvial, Kripto Para Borsası Coinbase İle Anlaştı

Kurumsal kripto platformlarının müşterileri bugünden itibaren likit stake çözümüne erişerek Ethereum stake edebilecek ve karşılığında protokolün likit stake tokenı LsETH’i alabilecek.

LsETH, diğer likit stake çözümleri gibi, tokenları doğrudan Ethereum stake ederek kilitlemenin fırsat maliyetini hesaplamak yerine, bu likiditenin aktarılması, depolanması, alınıp satılması ve diğer DeFi protokollerinde kullanılması için serbest bırakırken, Ethereum ağının güvenliğini sağlamaya yardımcı olduğu için stake ödülleri almaya devam ediyor.

Sahipler ayrıca, merkezi olmayan kripto sigorta sağlayıcısı Nexus Mutual ile ortaklaşa ve Liquid Collective’in hizmet ücreti ile desteklenen yerleşik bir teminat sistemi ile kesintilerden (ağ kesintileri ve düğüm operatörü arızaları gibi olaylardan kaynaklanan el koyma cezaları) korunacaktır.

Alluvial kurucu ortağı ve CEO’su Matt Leisinger, “Şu anda tüm Ethereum arzının %14’ünden biraz fazlası stake ediliyor.

İlgili Haber  ABD'nin Teksas Senatöründen Kripto Para Açıklaması: "Çin Gibi Oluruz!"

Liquid Collective’in lansmanı bu boşluğu dolduracak ve likiditeden ödün vermeden Ethereum ağının güvenliğine katılmak isteyen kurumsal müşteriler arasında artan talebi karşılayacak diye belirtti.

Liquid Collective Nasıl Çalışır?

Liquid Collective, web3 ekonomisi için likiditeyi ve birleştirilebilirliği artırırken güvenlik ve uyumluluk ihtiyacını karşılayarak kurumsal düzeyde likit stake etme için merkezi olmayan ve gözetim dışı bir standart sağlamayı amaçlamaktadır.

Protokol “API öncelikli” bir yaklaşım benimseyerek Coinbase Prime ve Bitcoin Suisse gibi entegratörlerin müşterilerine kendi platformları üzerinden Ethereum likit stakinge erişim sunmalarını sağlıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları