coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaKripto Para Borsası Binance NFT Ekosistemini Bu Ağ İle Genişletti!

Kripto Para Borsası Binance NFT Ekosistemini Bu Ağ İle Genişletti!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Binance, NFT Marketplace’e Polygon ağını ekleyerek topluluğu için NFT ekosistemini daha da genişletti.

Kripto Para Borsası Binance NFT Ekosistemine Polygon Ağını Ekledi

Polygon ağının entegrasyonu, Binance NFT’yi, kullanıcıların BNB Akıllı Zincir (BSC), Ethereum (ETH) ağı ve Polygon (MATIC) ağı da dahil olmak üzere birden fazla blok zincirinde daha geniş bir yelpazede NFT’leri keşfedip alım satım yapabilecekleri çok zincirli, açık bir pazar yeri ekosistemine yükseltiyor.

Polygon ağının Binance NFT Pazaryeri’ne eklenmesi, Binance’in NFT pazaryerini genişletme ve farklı blok zincirlerindeki kullanıcılar için erişilebilir hale getirme çabalarının bir parçası olarak gerçekleşti.

Binance NFT Marketplace, Polygon’da NFT işlemlerini etkinleştirerek kullanıcılarına daha hızlı ve daha uygun fiyatlı işlemlerin yanı sıra Polygon ağındaki daha geniş bir NFT yelpazesine erişim sunuyor.

Bu entegrasyon, Binance NFT Marketplace kullanıcılarının düşük ücretlerle, yüksek hızda ve yüksek düzeyde güvenlikle NFT oluşturmasına, satın almasına ve satmasına olanak tanıyor.

Bu hamleyle Binance NFT Marketplace, Polygon’un ölçeklenebilirliğinden ve birlikte çalışabilirliğinden de yararlanarak kullanıcılara sorunsuz çapraz zincir işlevselliği ve daha geniş bir varlık yelpazesinden yararlanma olanağı sunacak.

İlgili Haber  Kripto Para Borsası Coinbase Bu Altcoinin Alım Satımını Durduracağını Açıkladı!

Binance NFT Pazaryeri, piyasaya sürüldüğünden bu yana giderek daha popüler hale geldi ve özellikle oyun ve sanat sektörlerinde NFT’lere yönelik talepte büyük bir artışa tanık oldu.

Polygon ağının desteklenen zincirler listesine eklenmesinin platforma daha fazla kullanıcı ve sanatçı çekmesi, NFT pazarını genişletmesi ve içerik oluşturucular ile koleksiyoncular için daha fazla fırsat üretmesi bekleniyor.

Sonuç olarak, Polygon ağının Binance NFT Marketplace’e entegrasyonu, NFT piyasasının gelişiminde önemli bir adımı işaret ediyor ve bu piyasayı birden fazla blok zincirindeki kullanıcılar için daha erişilebilir ve verimli hale getiriyor.

Bu hamleyle Binance, NFT piyasasını genişletiyor ve kullanıcılara daha geniş bir yelpazedeki NFT’leri keşfetmeleri ve alım satım yapmaları için daha fazla fırsat sunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları