coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaPopüler Kripto Borsası, Varlık Yönetim Kolunu Kapatacağını Açıkladı

Popüler Kripto Borsası, Varlık Yönetim Kolunu Kapatacağını Açıkladı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Blockchain.com piyasaya sürüldükten 11 ay sonra varlık yönetimi kolunun faaliyetlerini askıya aldığını duyurdu.

Kripto Para Borsası Blockchain.com’un Yan Kuruluşu Geçtiğimiz Yıl Faaliyete Geçmişti

Şirket, kurumsal müşteriler için varlık yönetimine ilk adımını geçen yıl, 14 milyar dolar değerinde bir fonlama turu düzenledikten bir hafta sonra atmıştı.

Bir dosyaya göre, merkezi Londra’da bulunan yan kuruluş Pazartesi günü İngiltere’deki şirketler kayıtlarından çıkarılmak için başvuruda bulundu. BCAM olarak da bilinen Blockchain.com Asset Management henüz herhangi bir yıllık rapor sunmamıştı.

Bir sözcü verdiği demeçte konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Blockchain.com Asset Management, makroekonomik koşulların hızla kötüleşmesinden kısa bir süre önce, Nisan 2022’de faaliyete geçti. Kripto kışı artık bir yıl sınırına yaklaşırken, bu kurumsal ürünü işletmeyi durdurma kararı aldık.”

İlgili Haber  İki Kripto Para Borsası Resmen Birleşti!

BCAM, geçen yıl Baş Strateji Sorumlusu Charlie McGarraugh’un söylediğine göre, Bitcoin’in dolar karşısındaki fiyatını takip eden bir stratejiyle faaliyete geçmişti. McGarraugh o dönemde Bloomberg’e verdiği demeçte, varlık yöneticisinin Bitcoin’e “algoritma tabanlı risk yönetimli maruz kalma” ve merkeziyetsiz finansta tokenlere maruz kalmayı yöneten bir ürün sunmayı planladığını söylemişti.

Bitcoin borsası Blockchain.com’un da aralarında bulunduğu kripto şirketleri yılbaşından bu yana toplu olarak binlerce kişiyi işten çıkardı.

Blockchain.com Ocak ayında işgücünün yaklaşık %28’ini yani yaklaşık 110 çalışanı işten çıkarmayı planladığını açıklamıştı. Platformun bir müşterisi olan iflas etmiş kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in çöküşünün ardından geçen yıl yaklaşık 150 personeli de işten çıkarmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları