coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2023'te Portföyünüzü Genişletmek için Big Eyes Coin, Uniswap ve Cosmos Coin'i Düşünün

2023’te Portföyünüzü Genişletmek için Big Eyes Coin, Uniswap ve Cosmos Coin’i Düşünün

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button
Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com bu yazıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Kripto ve Merkezi Olmayan Finans (DeFi) son birkaç yılda popülaritesini artırarak birçok yatırımcıyı ve geliştiriciyi kendine çekti.

Popülaritenin artmasıyla birlikte, benzersiz kullanıcı özelliklerine sahip birçok yeni platform ortaya çıktı. Kripto piyasası sürekli dalgalanma yaşıyor ve Big Eyes Coin (BIG), Uniswap (UNI) ve Cosmos (ATOM), büyük getiri elde etmeye yardımcı olabilecekleri için yatırımcıların dikkate almak isteyebilecekleri altcoinlerden bazıları.

Big Eyes Coin’in Şimdiye Kadarki En Büyük Ödülü

Piyasa dalgalanmasına rağmen, Big Eyes Coin şu anda kripto tarihinin en büyük ön satışını yaşıyor ve şimdiye kadar 31,47 milyon doları aştı. Ekibin, madeni para piyasaya sürüldüğünde daha da büyük olması için planları var.

Rekor ön satışının bir parçası olarak Big Eyes, bir ganimet kutusu koleksiyonu başlattı. Dört katmanlı ganimet kutusu vardır, 100$’lık Sevimli Kutu, 500$’lık Kitty Vault, 1000$’lık Süper Saiyan Kutusu ve 10.000$’lık Excali-Paw Master Chest. En azından paranızı geri alacağınız garanti edildiğinden Big Eyes ganimet kutuları ile kaybeden yoktur, ancak %5000’e varan yatırım getirisi elde etme şansınız vardır.

Çok sınırlı bir süre için, 100 doların üzerinde harcama yaptığınızda Vault Pin 300’ü kullanarak üç ücretsiz ganimet kutusu alabilirsiniz. Dolayısıyla, kullanıcılar 100$ harcarlarsa, maksimum 1000$ değerinde BÜYÜK ödül içeren Saver Tin’i alacaklar. 1000$ harcayanlar, maksimum 10.000$ ödül verecekleri bir Sevimli Kutu alacaklar ve 5000$ harcayanlar, maksimum 25.000$ ödül alabilecekleri Kitty Vault alacaklar.

Uniswap Silikon Vadisi Bankası Çöküşü Ortasında Büyüyor

Uniswap, piyasadaki en büyük merkezi olmayan borsa (DEX) platformlarından biridir. Silicon Valley Bank’ın Cuma günü çökmesi piyasada belirsizliğe neden olurken, Uniswap bir ömür boyu ticaret rekoru kırdı. Uniswap, Cumartesi’den Pazar’a 24 saatlik bir süre içinde yaklaşık 12 milyar işlem hacmi yaptı.

Uniswap, büyük bir kullanıcı tabanına ve en büyük merkezi borsalardan bazılarına rakip olan tutarlı günlük işlem hacmine sahiptir. Silicon Valley Bank’ın çöküşü kripto piyasasında korku ve belirsizliği tetiklediğinden, tacirler tokenlerini Uniswap değişim platformunda takas etmek için adeta sıraya girdi.

Uniswap platformundaki olumlu aktivite, UNI’nin değerinin son 24 saatte yaklaşık %7 artmasına neden oldu. Uni şu anda 4,49 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6,40 dolardan işlem görüyor.

Cosmos

Cosmos, blockchain endüstrisinde karşılaşılan en zor sorunların üstesinden gelmeyi amaçladığı için yatırımcılar için en iyi sorun çözücülerden biri olarak biliniyor. Cosmos, kullanıcılar için hızlı, uygun fiyatlı, ölçeklenebilir bir Proof-of-Stake platformu sunar.

Cosmos, blok zincirlerinden oluşan bir internet işlevi görür ve kullanıcılar kendi blok zincirlerini oluşturabilir ve bunları Cosmos ekosistemine bağlayabilir. Cosmos’un son zamanlarda hacminin artması, alıcı sayısının artabileceğini düşündürüyor. Platformda yeni geliştirmeler yapıldıkça talep ve değer daha da artabilir.

Yerel ATOM belirteci, ağ ücretlerini ödemek, ağ doğrulayıcılarını teşvik etmek ve yerleşik bir yönetişim sistemi olarak hareket etmek için kullanılır. Şubat ayındaki 15.45$’lık zirvenin ardından ATOM şu anda 12.62$’dan işlem görüyor ve 3.28 milyar$’lık bir piyasa değerine sahip.

Big Eyes Coin (BIG) hakkında daha fazla bilgi için:

Ön satış: https://buy.bigeyes.space/
Web sitesi: https://bigeyes.space/
Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/BigEyesCoin

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları