coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinKripto Borsası Coinbase, Yeni Blockchain'ine Bu İki Altcoini Getiriyor!

Kripto Borsası Coinbase, Yeni Blockchain’ine Bu İki Altcoini Getiriyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Coinbase, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü Blockchain’i Base’e merkeziyetsiz finans (DeFi) altcoin ekosistemleri UniSwap (UNI) ve Aave’yi (AAVE) getiriyor.

Kaynaklara Göre Coinbase İki Altcoin İçin Destek Ekleyecek

Coinbase’in katman 2 Blockchain’i, Ethereum ölçeklendirme protokolü Optimism kullanılarak inşa edildi ve ağdaki ücretler için Ethereum’un yerel kripto para birimi ETH’yi kullanıyor.

Konuyla ilgili konuşan kaynaklardan biri, “Coinbase, Base’e bir dizi protokolü dahil etme sürecinde. UniSwap ve Aave bunlardan ikisi” dedi.

Aynı kaynak UniSwap’in muhtemelen birkaç ay içinde Base’de yer alacağını da sözlerine ekledi.

Merkeziyetsiz uygulamalar, şu anda kripto endüstrisini etkileyen kargaşanın ortasında ayakta kalmayı başardı. Coinbase, merkezi kripto ticaret platformlarının en büyük ve en etkilileri arasında yer alsa da, firma merkeziyetsiz bir blok zinciri ağını geliştirmek için ekosistemlere verilen değeri açıkça anlıyor.

İlgili Haber  Tether Art Arda 2 Milyar Dolar USDT Bastı: Neler Oluyor?

Yakın zamanda yapılan bir yönetim oylamasına göre UniSwap, kripto borsası Binance tarafından başlatılan BNB Chain platformuna da bağlanacak.

Coinbase 8 Mart’ta, işletmelere müşterilerine Web3 cüzdanları sunma konusunda yardımcı olmak için hizmet olarak cüzdan (WaaS) adlı yeni bir iş çözümünü de tanıtmıştı.

WaaS, teknik altyapı yoluyla özelleştirilebilir zincir içi cüzdanlar sağlayarak işletmelerin bu cüzdanları oluşturmasına ve hizmete sunmasına olanak tanıyor. Ek olarak, WaaS tarafından sağlanan cüzdan uygulama programlama arayüzü, işletmelerin basit müşteri katılımı, sadakat programları veya oyun içi satın alımlar için cüzdanlar oluşturmasına olanak tanıyacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları