coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEkonomiABD'li Kripto Şirketleri Offshore Ülkelere İlgi Gösteriyor

ABD’li Kripto Şirketleri Offshore Ülkelere İlgi Gösteriyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto kaynaklarına göre ABD’de faaliyet gösteren girişimler geçtiğimiz hafta üç farklı bankanın iflas etmesinin ardından varlıklarını saklamak için offshore ülkelerde arayışa girdi.

İsviçre merkezli Sygnum ve Lichtenstein’da faaliyet gösteren Frick Bank yetkilileri, ABD ve diğer ülkelerdeki kripto oluşumlarının son günlerde hesap açmak için yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Kaynaklar, İsviçre bankalarının yanısıra Bahamalar’da faaliyet gösteren FTX ve Tether bağlantılı Deltec bankasına da talep olduğunu iddia etti.

Regülasyon Baskısı Şirketleri Endişelendiriyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para düzenlemeleri yıllardır gündemde. Hükümet, regülasyon için eskiden yavaş davranmayı tercih etse de FTX’in iflası çalışmaları hızlandırdı.

SEC ve diğer yetkili kurumlardan art arda gelen soruşturma haberleri (Binance ve Paxos gibi), kripto şirketlerinin gözünü korkutuyor.

“Avrupa’da Düzenlemeler Daha Net”

ABD’de henüz kripto düzenlemesini hangi devlet kurumunun yapacağı belli olmamasına karşın Avrupa’da daha net bir tavır ortaya koyuluyor. Ancak okyanus ötesindeki şirketler de regülasyonlara takılmak istemiyor.

Algoritmik ticaret platformu CoinRoutes’ın kurucusu Dave Weisberger, özellikle İngiltere merkezli şirketlerin regülasyonlar sıkılaştığı takdirde kaynaklarını off-shore adalara transfer etme riskinin bulunduğuna değindi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları