coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaKripto Para Borsası Coinbase, ABD'deki Banka Krizine Alternatif Çözüm Buldu!

Kripto Para Borsası Coinbase, ABD’deki Banka Krizine Alternatif Çözüm Buldu!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto borsası Coinbase dijital token hizmet sağlayıcıları için bankacılık seçeneklerinin azaldığı bir dönemde kullanıcılarına kredi veren şirket ile kripto para borsası arasında para taşıma seçeneği sunmak için Singapur’daki Standard Chartered ile ortaklık kurdu.

Kripto Para Borsası Coinbase, Ücretsiz Transferler İçin Singapur’daki StanChart İle Bağ Kurdu

Birçok kripto borsası yeni bankacılık ortaklıkları için çabalıyor. Coinbase bugün yaptığı açıklamada, anlaşma kapsamında Coinbase kullanıcılarının ülkedeki herhangi bir yerel banka aracılığıyla platforma Singapur dolarını ücretsiz olarak transfer edebileceklerini söyledi.

Coinbase Singapur ülke direktörü Hassan Ahmed bir röportajda, Standard Chartered’ın bu bağlantıyı para aktarmak için sunacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta finans sektöründe yaşanan çalkantının ardından ABD’de birçok kripto firması, varlık yöneticisi ve hedge fon bu tür bağlantıların yerini almak için mücadele ederken yeni bir bankacılık ortağı bulmanın zamanlaması dikkat çekici oldu.

Ahmed, “özellikle bankacılık entegrasyonu için, kesinlikle arka planın biraz ilginç ve zıt olduğunu söyleyebilirim” dedi. Geçtiğimiz hafta üç ABD bankasının çöküşünden önce Standard Chartered ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İlgili Haber  Bu Meme Token'da Güvenlik Açığı Ortaya Çıktı! Geliştiriciler Alarma Geçti!

Silvergate Capital Corp. geçen hafta kapanacağını açıkladı, ardından Silicon Valley Bank ve ardından Signature Bank’ın başarısızlıkları, ABD yetkililerini mevduatları korumak için yeni bir destek sunmaya teşvik eden bir zemin oluşturdu.

Silvergate ve Signature’ın kaybı, kripto endüstrisi için gerçek zamanlı, haftanın yedi günü ödeme ağları işlettikleri ve sektöre para akışını kolaylaştırdıkları için dijital varlıklar için özellikle ağır oldu.

Standard Chartered Singapur ve ASEAN nakit ürünleri başkanı Ankur Kanwar, Coinbase’in Standard Chartered ile ortaklığının, kullanıcıların gerçek zamanlı ödemeler yapmasına ve almasına ve ayrıca borsanın kullanıcı hesaplarını otomatik olarak uzlaştırmasına olanak tanıyacağını söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları