coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinAyı Piyasası Bitti Mi? Bitcoin Boğa Piyasasına Mı Hazırlanıyor? Bitfinex Analistleri Yorumladı!

Ayı Piyasası Bitti Mi? Bitcoin Boğa Piyasasına Mı Hazırlanıyor? Bitfinex Analistleri Yorumladı!

Bitfinex analistleri Bitcoin'de uzun vadeli bir yükseliş eğiliminin hala devam ettiğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’de yaşanan bankacılık krizi nedeniyle önce düşün sonra sert bir şekilde yükselen Bitcoin (BTC) 25.000 dolar sınırında işlem görmeye devam ediyor.

FED’in bankacılık krizi nedeniyle sıkıştığını ve faizler konusunda daha dikkatli olacağını düşünen analistler, 2023 yılı için umutlu olduklarını söylüyor.

Coindesk’in haberine göre mevcut piyasayı yorumlayan Bitfinex analistleri, cüzdan verilerini izleyen göstergelerin, uzun vadeli bir yükseliş eğiliminin hala devam ettiğini gösterdiğini söyledi.

Uzun vadeli yükseliş eğiliminin devam ettiğini belirten analistler daha kısa vadeli bir görünüşte ayı piyasasının son aşamalarının yaşandığına işaret etti.

Analistler Bitcoin boğa ve ayı piyasası için şu yorumda bulundu:

“Uzun vadeli göstergeler hala kripto pazarındaki gücü gösteriyor. Bu nedenle de mevcut geri çekilmeyle beraber son üç hafta içinde daha yüksek diplerin oluştuğu bir akümülasyon süreci yaşanabilir.

Bitcoin’in net gerçekleşen kar ve zarar göstergesi, piyasanın önemli ölçüde gerçekleşen kayıplar rejimine döndüğünü gösteriyor.

Bu bağlamda da hala bir ayı piyasasının son aşamalarında olduğumuzu ve bir boğa piyasasının başlangıcında olmadığımızı hatırlamak önemlidir.

Bu noktada piyasanın tamamen yükselişe geçtiğini söylemek için hala erken. Ancak net gerçekleşen zararlardaki mevcut artış Terra (LUNA) veya FTX iflası sırasında görülen zirvelere kıyasla hala sönük kalıyor. Bu da artış olacağının bir kanıtı.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları