coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinCoinbase: "Bitcoin Eski Hikayesini Yeniden Yazıyor!"

Coinbase: “Bitcoin Eski Hikayesini Yeniden Yazıyor!”

Bitcoin krizleri sever.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2008’de yaşanan bankacılık krizi sonrası küresel dolar ve itibari para sistemine tepki olarak ortaya çıkan Bitcoin, doğuşunun 14. yılında kuruluşunun temellerini atan banka krizine benzer bir krizle yüz yüze.

ABD’deki banka krizi Avrupa’ya sıçrarken merkez bankalarından gelen kurtarma paketleri ekonomileri ayakta tutmaya çalışıyor. Merkez Bankaları’nın bankaları ayakta tutacak hamleler yapması kısa vadede bankaları kurtarsa da bunun faturasını uzun vadede yine halk ödeyecek.

Tüm bu kargaşa sırasında dijital altın konumunda bulunanın Bitcoin’in arkasında sağlam bir hikayeyle yükseldiğini izliyoruz.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase de son Bitcoin raporunda bu duruma dikkat çekerek Bitcoin’in temellerinin güçlendiğini ifade etti.

Araştırma raporunda Bitcoin’in teknik olarak zaten yükselmeye müsait olduğu ancak insanların geleneksel finansal sisteme olan güveninin zayıflamasının da yükselişte etkisi olduğu vurgulandı.

“Kripto para birimleri teknik verilerden dolayı bu krizde dayanıklılık gösterdi. Ancak aynı zamanda artık daha fazla insan geleneksel finansal sistemin doğasında var olan başarısızlığa karşı bir alternatife sahip olmayı takdir ediyor ve buna yönelerek onu ödüllendiriyor.”

Rapora göre ABD’deki bankacılık krizinin temel sebepleri arasında şeffaf olmayan bankaların zayıf risk yönetimini gören yatırımcılar buna alternatif olarak blok zincirlerdeki şeffaflığın güven duygusunu artırdığını düşünüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları