coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaSEC'in Sıradaki Hedefi Binance Mi? Ripple Avukat Değerlendirdi!

SEC’in Sıradaki Hedefi Binance Mi? Ripple Avukat Değerlendirdi!

SEC'in kripto para borsaları üzerindeki baskısı artıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kripto para birimleri üzerindeki baskısını artırırken, son haftalarda ardı ardına olumsuz haberler geldi.

SEC Kraken’in staking hizmetlerini durdurduktan sonra gözler Coinbase’e çevrilmişti.

Coinbase Çarşamba günü yaptığı açıklamada SEC’ten bir uyarı mektubu aldığını duyurdu. SEC ABD’den hizmet veren borsaların menkul kıymet yasalarını ihlal ettiğini düşünüyor ve bazı (staking vb.) hizmetlerini sonlandırmasını istiyor.

Ripple davasında müdahiller arasında yer alan Avukat John E. Deaton SEC’in son eylemini değerlendirdi ve bunun Coinbase ile sınırlı kalmayacağını söyledi.

SEC’in kripto paralara yönelik savaşına devam edeceğini düşünen avukat BinanceUS ve Binance‘inde benzer bir uyarı aldığını veya yakın bir tarihte alabileceğini söyledi.

Deaton’a göre SEC’in bu saldırgan tavırlarının nedeni kripto para sektöründe kendi kontrollerinde ve denetimlerinde olan geleneksel aracı kurumlara daha fazla yer açabilmek.

“SEC’in kripto paralara yönelik savaşı ve yöntemi konusunda düşündükçe amaçlarının endüstrinin büyük bir parçasını ele geçirmek olduğuna ikna oluyorum.

Caitling Long (BTC saklama şirketi CEO’su) başka borsalarında Wells bildirimi aldığını söyledi.

Coinbase’in tek borsa olduğundan şüpheliyim. KrakenFx, BinanceUS ve Binance’in benzer bir uyarı aldığını veya alacağını düşünüyorum.”

Binance CEO’su Cz’de kısa bir süre önce bir mem halini alan “4” paylaşımı yaptı. Binance CEO’sunun 4 numaralı kuralı olarak bilinen “4” rakamı FUD’a karşı dikkatli olmayı ve aldırış edilmemesi gerektiğini hatırlatıyor. Cz’nin paylaşımı Binance’e yönelik yeni bir FUD mu geliyor sorularını da tekrardan gündeme getirdi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları