coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin'de İvme Azaldı Yatırımcılar İkiye Bölündü! Sıradaki Hedef 25.000$ Mı? 30.000$ Mı?

Bitcoin’de İvme Azaldı Yatırımcılar İkiye Bölündü! Sıradaki Hedef 25.000$ Mı? 30.000$ Mı?

Yatırımcılar BTC'deki kararsızlıktan etkilendi. Boğalar 30.000$'ı beklerken, risk almak istemeyenler onay bekliyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

28.000$ seviyelerine kadar nefessiz çıkan Bitcoin’de momentum kısmen azaldı. Fiyat 28.000$ seviyesi etrafında yatay hareket ederken altcoinlerde ciddi bir hareket olmadığını ve tüm sektörün BTC’nin bir sonraki hamlesine odaklandığını izliyoruz.

Bitcoin’deki kararsız hareketler yatırımcıları da ikiye böldü. BTC’deki yükselişi kaçıran veya erken satan yatırımcılar rallinin ikinci ayağı için 25.000$ ve 24.000$ seviyelerini beklerken, bazı yatırımcılar da mevcut konsolidasyon hareketinin 30.000$’ın güçlü geçilmesi için gerekli olduğunu ve bir süre sonra yukarı yönlü sert hareketin devam edeceğini düşünüyor.

Bitcoin’deki son görünümü değerlendiren Zate Capital Markets baş yatırımcı sorumlusu Naeem Aslam, Barrons’a verdiği demeçte BTC’nin şimdilik cazibesini kaybettiğini ve yeniden giriş için 30.000$ üzerinde kalıcı olması gerektiğini ifade etti.

“Fiyat 30.000$’lık önemli bir psikolojik direnç seviyesi öncesi konsolide olmaya başladığı için son bir kaç haftadır yaşadığımız yukarı yönlü ivmenin cazibesini kaybettiğini düşünüyoruz.

BTC yükselişine devam edecekse 30.000$’ın çok rahat bir şekilde kırıldığını görmeli ve bunun üzerine kalıcı olmalıyız.”

Bitcoin ve kripto para yatımcıları bu hafta FED’in enflasyonu değerlendirirken önemli kabul ettiği kişisel tüketim harcamaları (PCE) verisini takip edecek. Veri Cuma günü açıklanacak. Bu veri piyasa beklentilerinin altında gelirse Bitcoin için yükseliş ivmesini devam ettirecek katalizör görevi görebilir.

Bu veri öncesi düzeltmenin sertleştiğini görürsek yatırımcılar 26600$, 25200$ ve 24.000$ seviyelerini takip edecek.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları