coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizSantiment: "Bitcoin'de Bu Veri 2021 Rallisine Benzer Gitmeye Başladı!"

Santiment: “Bitcoin’de Bu Veri 2021 Rallisine Benzer Gitmeye Başladı!”

Kripto para analiz şirketi Santiment, attığı Tweet'te Bitcoin fiyatına dair gözlemlerini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bir kripto para araştırma platformu olan Santiment’e göre, Bitcoin hodlerlarının oranı giderek artıyor çünkü traderlar sepetlerini uzun vadede hareketsiz tutmaktan giderek daha memnun görünüyorlar.

Bitcoin (BTC) Hodler Sayısında Artış İvmelendi

Santiment, hodlerların coinlerini en az altı aydır hareket ettirmeyen kişiler olarak tanımlandığını ve bunun da Bitcoin’in geleceğine dair güçlü bir inanca işaret ettiğini açıklıyor.

Analistler, hodler sayısında yaşanan artış trendinin 2021 yılında Ocak ayından Nisan ayına kadar yaşanan ve Bitcoin fiyatının ilk kez 64.000 doların üstüne çıktığı ralli dönemindekine benzer olduğunu savundu.

Verilere göre Bitcoin hodlerlarının sayısının artışı 2021 yılının erken döneminden bu yana en hızlı seviyesine geldi.

Bununla birlikte Santiment, yakın gelecekte potansiyel bir terse dönüşe işaret edebilecek bazı tehlike işaretleri olduğu konusunda da uyarmıştı. Platform, geçtiğimiz ay gerçekleşen büyük balina işlemlerinin BTC yatırımcıları için endişe kaynağı olabileceğine dikkat çekmişti.

Santiment, bu yıl şimdiye kadarki en büyük beş Bitcoin işleminin hepsinin Mart ayında gerçekleştiğini ve en büyük BTC transferinin yaklaşık 564 milyon dolar değerinde olduğunu ifade etmişti.

İlgili Haber  Cüzdanı Kabarık Kripto Balinasından Arbitrum (ARB) Hamlesi Geldi!

Santiment analistleri kısa bir süre önce Dogecoin’in son rallisine de değinmişlerdi.

Platform, Dogecoin’in son 30 gündeki piyasa değerinin realize edilmiş değere (MVRV) oranının “tehlike bölgesinin” altında olduğunu ve bu durumun coin’in aşırı değerli olmadığını ve yükseliş eğilimini sürdürebileceğini gösterdiğini savunmuştu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Muhammet

O zaman al zengin ol Bi bok bilmeyip paylaşım yapmayin grafik falan işlemiyor anlamiyor musunuz atıyım belki tutar hesabi

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları