coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoinden Kullanıcıları Üzen Açıklama: 'Airdrop Planlamıyoruz!'

Bu Altcoinden Kullanıcıları Üzen Açıklama: ‘Airdrop Planlamıyoruz!’

Mysten Labs kurucusu Adeniyi Abiodun attığı tweette bu token için bir airdrop planı olmadığını ve hiçbir zaman da olmayacağını belirtti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Mysten Labs kurucusu Adeniyi Abiodun attığı tweette altcoin SUI için bir airdrop planı olmadığını ve hiçbir zaman da olmayacağını belirtti.

Altcoin SUI Tokeni İçin Airdrop Planı Olmadığı Açıklandı

Sui Vakfı da defalarca airdrop için resmi bir plan olmadığını ve topluluk üyelerinin SUI’yi yalnızca topluluk erişim planı aracılığıyla elde edebileceğini belirtti.

SUI, güvenli ve ölçeklenebilir blok zinciri altyapısı geliştirmeyi amaçlayan bir blok zinciri şirketi olan Mysten Labs’ın yerel tokenıdır.

Token, Mysten ağındaki işlemleri kolaylaştırmak ve ağın büyümesine katkıda bulunan katılımcıları ödüllendirmek için kullanılır.

Airdrop’lar kripto endüstrisinde yaygın bir pazarlama stratejisi olup, farkındalığı artırmak ve yeni kullanıcıları çekmek için token’ların topluluk üyelerine ücretsiz olarak dağıtıldığı bir yöntemdir.

İlgili Haber  Bu Altcoin Dev Ortaklığı Duyurdu: Fiyatında Sıçrama Yaşanıyor!

Ancak Abiodun, airdropların yalnızca kısa vadeli kazançlarla ilgilenen ve ağın büyümesine katkıda bulunmayan kişileri çektiği için bir projenin uzun vadeli başarısına zarar verebileceğine inanıyor.

Bunun yerine Mysten Labs, ağın başarısına kendini adamış güçlü bir geliştirici ve kullanıcı topluluğu oluşturmaya odaklanıyor.

Şirket kısa süre önce, geliştiricilerin ağın altyapısının ve araçlarının geliştirilmesine katkıda bulunarak SUI tokenleri kazanmalarına olanak tanıyan topluluk erişim planını başlattı.

Topluluk erişim planının başlatılması, Mysten Labs’in sürdürülebilir ve kendi kendine yeterli bir ekosistem oluşturma stratejisinin bir parçasıdır. Şirket, dış finansmana veya spekülasyona değil, kullanıcılarına sağladığı değere bağlı bir ağ oluşturmayı hedefliyor.

Genel olarak, Abiodun’un SUI için bir airdrop planının bulunmadığına ilişkin yorumları, şirketin sürdürülebilir ve topluluk odaklı bir ağ oluşturma taahhüdünü yansıtıyor.

Mysten Labs, uzun vadeli büyümeye ve güçlü bir kullanıcı tabanının geliştirilmesine odaklanarak hem güvenli hem de ölçeklenebilir bir blok zinciri altyapısı oluşturmayı umuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları