coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin İçin Önerilen Yeni Teklif, Fiyatında Ani Artış Getirdi!

Bu Altcoin İçin Önerilen Yeni Teklif, Fiyatında Ani Artış Getirdi!

Bu altcoin için topluluk tarafından sunulan yeni önerinin ardından fiyatında kayda değer bir artış yaşandı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Gerçekleştirilen işlemlerin değerini maksimize etmek için algoritmik stratejistlerden yararlanan açık bir ödeme protokolü altcoini olan Rook (ROOK), önemli bir fiyat artışı yaşadı.

Son gelişmeden sonra ROOK fiyatında yaşanan yükselişi gösteren 24 saatlik CoinMarketCap grafiği.

Bu artışın ardındaki neden, Salı günü sona erecek olan ve projenin teknolojik altyapısını yönetim tokeninden ayırmayı amaçlayan bir oylama olarak görülüyor.

Oylama önerisi, Rook’un yaklaşık 50 milyon dolarlık kripto para hazinesinin, Rook’un ana kurucuları ile Incubator DAO adlı topluluk tarafından yönetilen yeni bir oluşum arasında ikiye bölünmesini öngörüyor.

İlgili Haber  Bitcoin 29.000 Doların Üstüne Çıkarken Bu Kripto Borsasında Alım Satımlarda Sorunlar Yaşandığı Bildirildi!

Incubator DAO, Rook teknolojisini kullanan yeni projeleri finanse etmekten ve desteklemekten sorumlu olacak.

Bu bölünme, Rook Labs’ın ana protokolü geliştirmeye ve iyileştirmeye odaklanmasına izin verirken, Rook için yeni kullanım durumları ve uygulamaları oluşturmak üzere topluluğa daha fazla otonomi ve teşvik sağlayacak. Teklif ayrıca Rook’un Rook Protokolü olarak yeniden markalaştırılmasını ve yeni bir web sitesi açılmasını öneriyor.

ROOK’un yükselen altcoin fiyatı ve projenin geleceğine ilişkin tartışmalar, bazıları yeni edindiği coinler ile oy kullanan birçok yatırımcı çekti. Incubator DAO’yu oluşturmak için yapılan oylamada, en büyük tek “evet” pozisyonu kripto projesi TempleDAO’daki tarafından kontrol edilen bir cüzdan tarafından oylandı.

Altcoin, Rook Labs’in anonim CEO’su Hazard’ın DAO’ya proje yol haritasını paylaşamayacağını söylediği Mart sonundan bu yana değerini neredeyse üçe katladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları