coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance'te Bu Altcoinin Vadeli İşlemler Pozisyonlarında Büyük Artış Var: Fiyata Yansıdı! İşte...

Binance’te Bu Altcoinin Vadeli İşlemler Pozisyonlarında Büyük Artış Var: Fiyata Yansıdı! İşte Detaylar

Kripto para borsası Binance üzerinde bu altcoinin açık pozisyonlarında büyük bir artış olduğu verilere yansıdı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yüksek ölçeklenebilirlik ve düşük ücretler sağlamayı amaçlayan bir blok zinciri platformu olan Conflux Network (CFX), Binance vadeli işlem sözleşmelerinde açık pozisyonlarda önemli bir artış gördü.

Binance Vadeli İşlemlerdeki CFX Açık Pozisyonları Dakikalar İçinde Ani Yükseldi

Çeşitli kripto vadeli işlem sözleşmelerinin açık pozisyonlarındaki değişiklikleri takip eden bir Twitter hesabı olan OIB – Crypto Open Interest Variations Bot’un verilerine göre, Binance vadeli işlemler üzerindeki CFX/USDT çifti, bu yazının yazıldığı sırada 15 dakika içinde açık pozisyonlarının %4.05 oranında artış kaydetti.

Veriler ayrıca aynı zaman diliminde açık pozisyona 3.9 milyon dolardan fazla CFX vadeli işlem sözleşmesi eklendiğini gösteriyor ki bu da traderların CFX fiyatı konusunda boğa eğilimli olduğunu ve daha da ilerlemesini beklediğini gösteriyor.

İlgili Haber  Son Dakika: Winklewoss Kardeşler Kripto Para Borsası Gemini'a 100 Milyon Dolar Borç Verecek!

Çin bağlantılı bir kripto para olan Conflux Network, son gelişmelerin etkisiyle bu yazının yazıldığı anlarda son 24 saatte yaklaşık olarak %16 yükseliş ile seyrediyor. Yükseliş, Bitcoin fiyatının 29.000 doların üstüne çıktığı genel bir yükseliş ortamında meydana geldi.

CFX fiyatında yaşanan son yükselişi gösteren 24 saatlik grafik.

Conflux Network, Tree-Graph adlı yeni bir konsensüs algoritması kullanarak yüksek verim ve düşük gecikme süresi elde ettiğini iddia eden bir blok zinciri platformu olarak tanınıyor. Ayrıca zincirler arası birlikte çalışabilirliği ve akıllı sözleşmeleri de destekliyor. Platform kısa süre önce ana ağını piyasaya sürdü ve Huobi Global, OKExChain, Chainlink ve Şangay hükümeti gibi çeşitli proje ve kurumlarla ortaklık kurdu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları