coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaKripto ETF'leri Yatırım Dünyasına Damga Vurmaya Devam Ediyor!

Kripto ETF’leri Yatırım Dünyasına Damga Vurmaya Devam Ediyor!

Hisse senedi piyasalarında listelenen kripto yatırım fonları, rakiplerine kıyasla daha yüksek getiri elde etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Blokzincir, kripto paralar ve madencileri kapsayan borsa yatırım fonları 2023 yılının ilk çeyreğine damga vurdu.

Verilere göre Amerika Birleşik Devletleri’nde yüksek performans gösteren ilk 20 ETF’in yarısından fazlası (13 adet) kripto para alanında yatırım yapıyor.

Kripto yatırım ürünleri sunan Valkyrie’nin Bitcoin madenci ETF’i ve Coinbase hisselerini kaldıraç ile longlayan CONL fonları, %135 getiri ile listede üçüncü sırayı paylaştı. VanEck Dijital Varlık Madenciliği (DAM) ve DAPP isimli borsa yatırım fonları ise %100 yükselerek en fazla kazandıran 6. ve 8. fonlar oldu.

En çok değerlenen borsa yatırım fonları listesinde birinci sırayı KOLD kod adlı bir doğal gaz fonu %148 getiri ile ele geçirdi. Aynı zaman diliminde S&P 500 endeksi ise sadece %7,5 yükseldi.

Geleneksel Yatırımcılar ETF’leri Tercih Ediyor

Dijital varlıklar için finansal hizmet sunan Swan Bitcoin’de çalışan bir analist, ana akım yatırımcıların ETF’lere büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

“Borsa yatırım fonları mevcut düzenlemelere uyduğu için BES yatırımı yapan vatandaşlar risk alarak kripto ETF’lerine yönelebiliyor.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları