coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinin Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinin Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

Kripto para borsası Binance bir yandan delist haberlerine devam ederken bir yandan da güncelleme desteklerini açıklıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Binance, altcoin IRISnet’in (IRIS) yaklaşan  ağ yükseltmesi için desteğini açıkladı.

Duyuruya göre, 19.514.010 IRISnet blok yüksekliği olan yükseltme yaklaşık olarak 2023-04-17 08:30’da gerçekleşecek. Bunu takiben, IRIS’e para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık 2023-04-17 07:30’dan itibaren askıya alınacak.

Binance, Altcoin IRISnet’in (IRIS) Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı

IRISnet yükseltmesinin, ağa gelişmiş güvenlik ve istikrarın yanı sıra iyileştirilmiş performans da dahil olmak üzere çeşitli iyileştirmeler getirmesi bekleniyor.

Bu nedenle Binance ekibi, IRIS sahibi tüm kullanıcıları olası aksaklıkları önlemek için planlanan askıya alma işleminden önce gerekli para yatırma veya çekme işlemlerini tamamlamaya çağırdı.

IRISnet, dağıtık iş uygulamalarının geliştirilmesini kolaylaştırmak için tasarlanmış yeni nesil bir blockchain teknolojisidir.

İlgili Haber  SEC Başkanı Gary Gensler'in Kripto Alanına Müdahalesi Nedeniyle Kovulması İçin Teklif Verilecek!

Ağ, geliştiricilerin farklı blockchainler üzerinden kullanıcılar tarafından erişilebilen, birlikte çalışabilir, merkeziyetsiz uygulamalar oluşturmasına ve dağıtmasına olanak tanır.

Binance’in IRISnet ağ yükseltmesine verdiği destek, kullanıcılara en yeni ve en yenilikçi blockchain teknolojilerine erişim sağlama taahhüdüyle uyumludur.

Borsa, son yıllarda sunduklarını genişletmeye devam etti ve ortaya çıktıkça yeni tokenlar ve ağlar için destek ekledi.

Binance, IRISnet yükseltmesini destekleyerek ağın güvenli ve verimli kalmasını sağlamaya yardımcı oluyor ve geliştiricilere ve kullanıcılara merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak ve bunlara erişmek için güvenilir bir platform sunuyor.

Kripto para sektörü gelişmeye devam ettikçe, Binance gibi borsalar yeni blockchain teknolojilerinin benimsenmesini ve entegrasyonunu kolaylaştırmada kritik bir rol oynayacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları