coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPopüler Altcoinden Kritik Hamle! Geliştiricileri Yeni Özelliği Tanıttı!

Popüler Altcoinden Kritik Hamle! Geliştiricileri Yeni Özelliği Tanıttı!

Son dönemde devasa yükselişleriyle yatırımcıların dikkatini çeken bu altcoinin geliştiriricileri yeni bir gelişmeyi paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Evrensel bir isim hizmeti ağı olan altcoin SPACE ID, bir DAO (merkezi olmayan özerk organizasyon) ve yerel ID yönetim tokenının oluşturulmasıyla topluluk odaklı yönetimini genişletiyor.

Altcoin Space ID DAO’yu Hayata Geçiriyor

Bu hamle, projeyi bir sonraki seviyeye taşımayı ve topluluğu ağın gelişimi ve büyümesiyle ilgili kararlar alma konusunda güçlendirmeyi amaçlıyor.

SPACE ID ağı son zamanlarda ilgi çekmekte ve hızlı bir büyüme yaşamaktadır. Projenin arkasındaki ekip, ağın işlevselliğini ve kullanılabilirliğini daha da geliştirmek için bu ivmeden yararlanmayı hedefliyor.

Ayrıca DAO Hazinesinin kurulmasıyla birlikte, SPACE ID platformunun gelir dağıtımının, TGE tarihinden bu yana biriken tüm kayıt gelirlerini içerecek ve ileriye dönük olarak üç ayda bir gerçekleştirilecek bir geri alım ve yakma mekanizması oluşturulacak.

SPACE ID DAO, topluluk üyelerinin yeni özellikler, iyileştirmeler ve entegrasyonlar dahil olmak üzere ağda yapılacak değişiklikleri önermesine ve oylamasına olanak tanıyacaktır.

İlgili Haber  Sıcak Gelişme: Bu Altcoin Büyük Versiyon 2 Güncellemesini Duyurdu: "Coinimiz İçin Yeni Bir Çağ Başlıyor"

ID token, sahiplerine oy hakkı ve karar alma gücü sağlayan yönetişim tokenı olarak hizmet verecek. Ayrıca stake etmek ve ağa katılımı teşvik etmek için de kullanılacaktır.

Genel olarak, SPACE ID projesi, bireylerin çevrimiçi kimlikleri ve verileri üzerinde daha fazla kontrole sahip olabilecekleri daha merkezi olmayan bir internet oluşturmaya adanmıştır.

DAO ve ID tokenin oluşturulması, topluluğun projenin büyümesine ve başarısına aktif olarak katkıda bulunmasını sağladığı için bu hedefe ulaşma yolunda önemli bir adımdır.

DAO ve ID tokenin eklenmesiyle SPACE ID, blok zinciri tabanlı adlandırma hizmeti alanında önemli bir oyuncu haline gelmeye hazırlanıyor.

Projenin topluluk odaklı yönetim ve merkezi olmayan karar alma süreçlerine olan bağlılığı, geleneksel olarak merkezi kuruluşların hakim olduğu bir sektörde memnuniyetle karşılanan bir değişikliktir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları