coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinGizemli Balinalar Yeni Meme Coini Pump'lıyor: 4 Günde 1000x Yaptı, Ancak Şüpheler...

Gizemli Balinalar Yeni Meme Coini Pump’lıyor: 4 Günde 1000x Yaptı, Ancak Şüpheler Var!

Gizemli kripto para balinalarının bu yeni meme tokeni pump'ladığı analizcilerce belirlendi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Verilere göre bazı gizemli balinalar, son zamanlarda yaşadığı pump’lar ile gündemi meşgul eden Pepe (PEPE) meme tokeninden yüklü kazanç elde etti.

Fiyat verilerine göre oldukça düşük bir toplam piyasa değerinden başlayan PEPE, yaklaşık olarak 4 günde 1000x’in üzerinde artış yaşadı.

Analistler söz konusu gizemli balinaların davranışlarını inceledi.

PEPE Tokeninde Olağandışı Balina Aktivitesi Var

Ortalama 0.61 ETH (210 dolar) maliyetle 9 milyon doların üzerinde para kazanmayı başaran birkaç cüzdan tespit edildi. Bu da söz konusu balinaların yaklaşık olarak 7500 kat bir kar elde ettiğine işaret ediyor.

Bununla birlikte analistler, UniSwap üzerinde PEPE alım satım verilerini incelerken bazı olağandışı aktiviteler de tespit etti. Verilere göre PEPE tokeni geliştiriciler tarafından piyasaya sürülür sürülmez yeni oluşturulan bazı cüzdanlar dakikalar içerisinde PEPE satın aldı.

Söz konusu cüzdanlar tokenlerini satmadı ve hala elinde tutuyor. Bu cüzdanlar PEPE altcoin arzının %10’unu kontrol ediyor.

İlgili Haber  FED'in En Önemli Belirteçlerinden Beige Book Yayınlandı: İşte İçeriği!
PEPE tokeninde yaşanan yükselişi gösteren grafik.

İlk olarak, Fixed Float borsasından fonlanan yedi cüzdandan oluşan bir grup, ortalama 0.34 ETH maliyetle toplam 17.7 trilyon PEPE satın aldı ve bu cüzdanlar şu anda 5.5 milyon dolarlık realize edilmemiş kâr elde etti.

İkinci olarak, ChangeNOW borsasından fonlanan iki cüzdan geliyor.

Ortalama 0.1 ETH fiyattan toplam 5 trilyon PEPE token satın aldılar ve 1.5 milyon dolarlık bir portföy değerine sahipler.

Üçüncü olarak, başlangıçta ByBit’ten finanse edilen ve daha sonra dört cüzdana 0.17 $ETH dağıtan bir kuruluş, toplam 6.2 trilyon token satın aldı ve şu anda 2.2 milyon dolar kar elde etmiş durumda.

Bu davranış, bu cüzdanların insider’lara mı yoksa geliştirici ekibe mi ait olduğuna dair soruları gündeme getiriyor, çünkü yalnızca kusursuz bir zamanlamaya sahip olmakla kalmadılar, aynı zamanda 1000x’lik önemli bir rallinin ardından hala önemli miktarlarda token tutuyorlar.

Zincir üzerinde mevcut olan likiditenin azlığı nedeniyle, sahip oldukları varlıkların %10’unu bile satmaları halinde tokenin ani düşmesinin yeterli olacağını belirtmek önemlidir.

Bu nedenle, mevcut token sahiplerinin bu balinaların faaliyetlerini izlemesi çok önemlidir.

Sonuç olarak, bu cüzdanların insider’lara ait olduğunu doğrulamak mümkün olmasa da, davranışları kesinlikle soru işaretleri uyandırıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları