coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaCoinbase'in Kuracağı Yeni Uluslararası Borsa İçin Tarih Netleşmeye Başladı!

Coinbase’in Kuracağı Yeni Uluslararası Borsa İçin Tarih Netleşmeye Başladı!

ABD'deki düzenleyici baskının ardından offshore borsa kurma kararı alan Coinbase'den ilk açıklama geldi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Coinbase, offshore cenneti Bermuda’da faaliyet göstermek üzere lisans alarak, şirketin uluslararası faaliyetlerini artırma planlarında ciddi bir ilerleme kaydettiğinin sinyalini verdi.

Coinbase Bermuda’dan Lisans Aldı, Yeni Borsa Önümüzdeki Hafta Kurulabilir

Şirket Çarşamba günü yayınladığı bir blog yazısında, 2018 yılında dijital varlıklar için kapsamlı bir yasal çerçeve sunan dünyadaki ilk ülkelerden biri olan ada ülkesinin entegre mali düzenleyicisi Bermuda Para Otoritesi’nden lisans aldığını açıkladı.

Şirkete yakın bir kaynağa göre Coinbase önümüzdeki haftalarda ve hatta önümüzdeki hafta içinde Bermuda’da bir offshore türev borsası açmayı planlıyor.

Haber, Bloomberg’in Mart ayında Coinbase Global’in yeni bir offshore ticaret platformu hakkında kurumsal müşterilerle temasa geçtiğini ve birincil Coinbase pazarından ayrı olarak böyle bir hizmet başlatmak için piyasa yapıcılar ve yatırım firmalarıyla birlikte çalıştığını bildiren bir haberin ardından geldi.

Perpetual swaplar ve kripto ile ilgili diğer türev ürünler kripto paralarda günlük alım satım faaliyetlerinin büyük bir bölümünü oluşturuyor, ancak bunlar düzenleyici kısıtlamalar nedeniyle ABD’de çoğunlukla kullanılamıyor.

İlgili Haber  SEC'in Saldırdığı Altcoinin CEO'sundan İlk Açıklamalar Geldi!

Coinbase, Bermuda’da bir offshore borsa açarak küresel kripto ticaretine hakim olan Binance’e meydan okumaya ve gelir tabanını çeşitlendirmeye daha hazır hale gelebilir.

Bermuda lisansına ilişkin bu haber, Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un ABD’de net bir düzenleyici çerçeve olmaması halinde kripto firmalarının offshore’a taşınmak isteyebileceği uyarısında bulunmasından bir gün sonra geldi.

Coinbase’in yıllardır kendi ülkesindeki uyumluluk siciliyle övündüğü ve genel olarak politikacılar ve düzenleyiciler tarafından yasalara uyan bir şirket olarak görüldüğü göz önüne alındığında, şirketin ABD’den hemen ayrılma planları olması pek olası değil.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları