coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBernstein Analistleri'nden Bitcoin İçin İyimser Yorum

Bernstein Analistleri’nden Bitcoin İçin İyimser Yorum

Benstein Private Wealth Management'da çalışan uzmanlar, lider kripto para biriminde yükselişin devam etmesini bekliyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’nin önde gelen yatırım ve varlık yöneticisi Benstein Private Wealth Management’da çalışan uzmanlar kripto piyasası ve Bitcoin için son tahminlerini yayınladı.

Analistler, geçtiğimiz ay ortaya çıkan ve günümüzde yankıları devam eden bankacılık krizinin kripto paraları olumlu etkileyeceğini belirtti. Yatırım uzmanlarına göre merkezi finans sisteminde yaşanan sorunlar, insanları alternatif saklama araçlarına yönlendirecek.

Bankacılık Sorunu Devam Ediyor

CNBC’nin paylaştığı Gautam Chhugani ve Manas Agrawal’e ait olan yatırım notunda Bitcoin için şöyle bir öngörü yer alıyor:

“Kripto paraların güvenli liman algısının güçlenmesi yeni bir döngünün başlangıcına yol açabilir. Hazine faizleri ile banka mevduat getirileri arasındaki fark sorunun devam ettiğini gözler önüne seriyor.”

Uzmanlar, bu olumsuz beklenti ışığında FED’in sıkı para politikası uygulamasından vazgeçmek zorunda kalacağını iddia etti.

“Doların değeri düştüğünde yatırımcılar “dijital altın” rolünü üstlenen Bitcoin’e daha fazla ilgi gösterecek.”

2023 Yılında Bitcoin, Yatırımcılarını Sevindirdi

Kripto para piyasası 2022’de zorlu günler geçirse de yatırımcıların yüzü yeni yılda güldü.

Bitcoin, yatırımcılarına yıl başından bu yana yaklaşık %75 gertiri sağladı. Mevcut durumda dalgalı bir fiyatlanma olsa da bu sene başından beri yükselen fiyatların bir miktar düzeltme yapması makul görülebilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları