coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizAnalist Bitcoin'i Değerlendirdi: "Alt ve Üstte Bu Seviyelerde Yığılma Var!"

Analist Bitcoin’i Değerlendirdi: “Alt ve Üstte Bu Seviyelerde Yığılma Var!”

Kripto para analisti Ali Martinez, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında Bitcoin (BTC) fiyatını değerlendirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC), bu hafta yaşanan ABD hükümetinin BTC sattığına dair yanlış söylentinin ardından oldukça volatil bir seyir izlemişti.

Kripto para analisti Ali Martinez, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında BTC fiyatına dair görüşlerini paylaştı.

Martinez, izlenmesi gereken iki önemli seviye olduğunu açıkladı: 27.440 dolar-28.315 dolar arasındaki destek seviyesi ve 29.260 dolar-30.130 dolar arasındaki direnç seviyesi.

Analiste göre 27.440 dolar ile 28.315 dolar arasından 1.85 milyon adet adres 650.000 BTC alımı, 29.260 dolar ile 30.130 dolar arasından ise 1.37 milyon adres 530.000 adet BTC alımı yaptı.

Martinez ayrıca, Bitcoin arzının %54’ünün yani yaklaşık 10 milyon BTC’nin iki ve daha fazla yıldır hareket etmediğini söyledi. Bu hodling modelinin, son Bitcoin fiyat dalgalanmalarına rağmen BTC’ye uzun vadeli inancı gösterdiğini söyledi.

BTC fiyatında son bir haftadır yaşanan volaliteyi gösteren haftalık grafik.
İlgili Haber  Yeni Meme Token Atağa Kalktı: Beşinci Sıraya Yerleşti! Ancak Balinalar Satış Yapıyor!

Buna ek olarak analist, ABD söylentisinin doğru çıkmamasının ardından BTC fiyatında yaşanan toparlanma hakkında da yorum yaptı. Analiste göre bu yükseliş spot piyasa kaynaklıydı:

“BTC fiyatı 27.000 dolardan 30.000 dolara yükselirken bile açık pozisyonların azalmaya devam ettiğine dikkat edin. Bu, son BTC sıçramasının spot ticaret tarafından yönlendirildiğini gösterebilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları