coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin Yeni Gelişmenin Duyurusunu Yaptı: Fiyatında Volalite Yaşandı!

Bu Altcoin Yeni Gelişmenin Duyurusunu Yaptı: Fiyatında Volalite Yaşandı!

Bir dönem gündemde olan altcoinlerden birinin geliştiricileri, yaptıkları yeni duyuruyla fiyatta volalite yaşattı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

NFT oluşturma ve ticaretine yönelik bir platform olan Blur (BLUR) altcoin geliştiricileri, NFT’ler için eşler arası sürekli borç verme protokolü olan Blend’in lansmanını duyurdu.

Blur’un Twitter hesabına göre Blend, kullanıcıların aracılar olmadan NFT’leri ödünç almasına ve vermesine olanak tanıyor ve ödünç alanlar ve verenler için herhangi bir ücret talep etmiyor.

Blur’a göre Blend, NFT’ler için sürekli borç verme imkanı sunan ilk protokoldür; borç alanlar, borç verenlere faiz ödedikleri sürece NFT’lerini süresiz olarak ellerinde tutabilirler. Borç verenler ayrıca kredinin bitmesini beklemeden fonlarını istedikleri zaman çekebilirler.

Duyurunun ardından BLUR altcoin fiyatında ani bir dalgalanma yaşandı.

Blend, borç alanlar ve verenleri eşleştirmek için tür, nadirlik veya sanatçı gibi benzer özellikleri paylaşan NFT grupları olan “NFT havuzlarını” kullanıyor. Kullanıcılar NFT’lerini bir havuza yatırabilir ve ödünç verebilir veya teminat vererek bir havuzdan NFT ödünç alabilir.

İlgili Haber  Dev Altcoin Balinası Binance'e Az Önce 500 Milyon Dolarlık Transfer Yaptı!

Blur’a göre, Blend’in tasarımı borç alanlar için kullanıcı dostu, borç verenler için ise güvenli ve esnek olmayı hedefliyor.

Borçlular farklı NFT havuzları arasından seçim yapabiliyor ve faiz oranı, süre ve teminat oranı gibi kredi koşullarını belirleyebiliyor. Borç verenler, farklı havuzlarda birden fazla borçluya borç vererek risklerini azaltabiliyor ve diğer DeFi protokollerinden daha yüksek getiri elde edebiliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları