coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaDev Yatırım Şirketi Ark Invest, Bu Kripto Para Borsasının Hisselerini Toplamaya Devam...

Dev Yatırım Şirketi Ark Invest, Bu Kripto Para Borsasının Hisselerini Toplamaya Devam Ediyor!

ABD'li yatırım yönetimi firması Ark Invest Ark Innovation borsa yatırım fonuna 8.4 milyon doların üzerinde borsa hissesi ekledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’li yatırım şirketi Ark Invest, Ark Innovation borsa yatırım fonuna 8.4 milyon doların üzerinde değere sahip 129.604 Coinbase hissesi ekledi.

Yatırım Şirketi Ark Invest Coinbase Hissesi Almaya Devam Ediyor

Cathie Wood’s Ark Invest Coinbase hisselerinden 8.4 milyon dolar daha satın aldı. Ark Invest dün elindeki Coinbase hisselerine yenilerini ekledi.

Ayrıca Ark Invest, Yeni Nesil İnternet ETF’sine 23.456 hisse ve Fintech Innovation ETF’sine 15.809 hisse ekledi.

Bu yatırımların da toplam değeri 790.000 doları aştı. Satın alımların ayrıntıları bugün e-postayla gönderilen bir ticaret duyurusuyla geldi.

Coinbase hisseleri bu yıl yaklaşık %50 değer kazandıktan sonra şu anda hisse başına 50 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

İlgili Haber  Dev Varlık Şirketi Açıkladı: 'FED'in Faiz Kararı Bitcoin'in (BTC) Yönünü Etkilemez!'

Ark Invest uzun zamandır Coinbase hisselerini satın alan bir şirket olarak biliniyor.

Cathie Wood liderliğindeki firma, Coinbase’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na dava açtığını duyurduğu gün, geçen ayın sonlarında halka açık merkezi kripto borsasının hisselerinden yaklaşık 8.6 milyon dolar satın aldı.

25 Nisan’da Ark Innovation ETF şirketten 122.083 hisse satın aldı. Ark Next Generation Internet ETF 20.327 hisse ekledi. Ark Fintech Innovation ETF 14.633 hisse satın aldı.

Aynı gün Ark Invest’in 21Shares ile bir araya gelerek spot bitcoin ETF’sini onaylatmak için başka bir girişimde bulunduğunu da bildirdi.

Ark Invest ve 21Shares önceki iki başvurularında SEC onayı alamamıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları