coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinShibarium Beta Cüzdan Sayısında Muazzam Yükseliş!

Shibarium Beta Cüzdan Sayısında Muazzam Yükseliş!

Blockchain takipçisi Puppyscan'a göre Shibarium beta ağındaki cüzdan sayısı geçtiğimiz günlerde 14 milyonu aştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Şaka temalı bir kripto para birimi olarak ortaya çıkan Shiba Inu’nun geliştiricileri, mem tokenin popülerleşmesini olumlu yönde kullandı. Geliştiriciler, eskiden bir köpek fotoğrafı dışında hiç bir özelliği olmayan projeye yeni bir vizyon biçti.

Shiba’nın sanal evren metaverse ve ödeme hizmetlerindeki kullanılabilirliğini arttırmak isteyen ekip, katman-2 blockchain ağı Shibarium için aylar süren bir çalışma yürüttü. Mart ayında beta testine başlayan Shibarium ağına ilginin ne ölçüde olacağı büyük merak konusu oldu.

Arkasında büyük bir topluluk bulunan Shibarium ağı günümüze kadar büyük ilgi topladı. Blockchain takipçisi Puppyscan’a göre beta ağındaki cüzdan sayısı geçtiğimiz günlerde 14 milyon sayısını geçti.

Shiba Inu ekibi, çoğu projenin aksine katman-2 ağı üzerinde yaptıkları çalışmaları topluluk ile sıkça paylaşmayı tercih ediyor. SHIB içerik pazarlama yöneticilerinden LucieSHIB yakın tarihte Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

“Güvenliğe Önem Veriyoruz”

Shibarium betasının ne zaman biteceği hakkında çok soru aldığını belirten LucieSHIB, güvenlik testlerine büyük önem verdiklerini vurguladı. Ekip üyesi, Ethereum ile Shibarium arasında transferlerin gerçekleşmesi için köprü uygulaması üzerine odaklandıklarını belirtti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları