coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaSıcak Gelişme: Kripto Para Borsası Coinbase'in Bilançosunu Açıkladı! İşte Detaylar ve Bitcoin'in...

Sıcak Gelişme: Kripto Para Borsası Coinbase’in Bilançosunu Açıkladı! İşte Detaylar ve Bitcoin’in Tepkisi!

Kripto para borsası Coinbase 1. çeyrek için bilançosunu açıkladı. Şirketin gelirlerinde son durum ne, işte detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Coinbase’in 1. çeyrek bilançosu açıklandı.

Coinbase 1. çeyrek cirosu 772,5 milyon dolar olarak açıklandı, Beklenti: 653.8 milyon dolar.

1. çeyrek işlem hacmi 145 milyar dolar, Beklenti: 147.35 milyar dolar.

Coinbase 1. çeyrek işlem geliri 374.7 milyon dolar, Beklenti: 318.5 milyon dolar.

Coinbase hisseleri, beklenenden daha iyi gelen bilançonun ardından after tradingde %8’in üzerinde yükseliş gösterdi.

Şirket kazanç raporunun ardından hissedarlarına gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verdi:

“Sistemi güncellemenin zamanı geldi. Finansal sistemlerin çoğu 100 yıl önce kuruldu. Kuralların modası geçti, teknolojinin yetişmesi yavaş oldu ve dünyanın her yerinde insanlar bunun bedelini zamanlarıyla, paralarıyla ve fırsatlarıyla ödüyor. Hedefimiz 1 milyardan fazla insanı kriptoya kazandıracak altyapı ve ürünler oluşturmaktır. Uzun zamandır söylediğimiz gibi, bu yolculuk zaman alacak ve bu sektörün henüz ilk günlerinde olduğu için üç aylık sonuçlarımız değişken olabilir, ancak bu koşulları motive edici buluyoruz.

Bu çeyrek, daha verimli ve mali açıdan daha disiplinli; daha az maliyetle daha fazlasını yapabilen bir şirket kurma çabamızda bir dönüm noktasını temsil etti. Maliyetleri düşürdük, operasyonel mükemmellik ve risk yönetimini iki katına çıkardık ve ürün inovasyonu ve mevzuat netliği sağlamaya devam ettik. Çabalarımız anlamlı bir ilerleme gösteriyor.

Birinci çeyrekte net gelir bir önceki çeyreğe göre %22 artarken toplam işletme giderleri bir önceki çeyreğe göre %24 azaldı ve net zarar 79 milyon dolar olurken düzeltilmiş FAVÖK 284 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Ekiplerimiz daha küçük, ancak her zamankinden daha çevik ve inovasyon hızından ve gördüğümüz sonuçlardan memnunuz. Kripto paraların yeni kullanım alanları ve gelişmiş teknolojiler aracılığıyla potansiyelini gerçekleştirmeye devam etmesine yardımcı olacak güvenilir ürünler ve altyapılar oluşturmaya devam ettik.

Coinbase’in bu çabalar sonucunda daha güçlü bir iş pozisyonunda olduğuna şüphe yok. Bunu, yakın zamanda SEC’den aldığımız Wells Notice’den bağımsız olarak söylüyoruz.

Bunu, ABD’de kripto düzenlemeleri için net bir kural kılavuzu için bastırmaya devam etmek için bir fırsat olarak görüyoruz. ABD, finansal sistemi güncelleyebilecek ve Amerika’da 1 milyon istihdamı koruyabilecek bu önemli teknolojinin gerisinde kalmayı göze alamaz.

Kripto mevzuatına yönelik iki partili geniş desteğin devam ettiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz ve sektörümüze yönelik kurallar için savunuculuk yapmaya devam edeceğiz.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları