coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinHuobi, PEPE'nin Ardından Yeni Bir Meme Tokeni Daha Listeleyeceğini Açıkladı!

Huobi, PEPE’nin Ardından Yeni Bir Meme Tokeni Daha Listeleyeceğini Açıkladı!

Kripto para borsası Huobi, yaptığı son duyurusunda yeni bir meme tokeni platformunda listeleyeceğini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Huobi tarafından yapılan açıklamaya göre platform PEPE benzeri bir meme token olan BOB’u listeleyecek.

Huobi söz konusu token için yatırma işlemlerinin başladığını, kısa bir süre sonra da alım satım işlemlerinin başlayacağını söyledi. BOB için çekimler ise 7 Mayıs 2023 Türkiye saati ile 13:30’da başlayacak.

Emir defterinde son fiyatın %90 ~ %110’u arasında emir yoksa, slippage’ı önlemek için alım/satım için verilen tüm yeni Piyasa emirleri otomatik olarak iptal edilecek.

Bu yazının yazıldığı anlarda 124 milyon dolar piyasa değerine sahip olan BOB, son 24 saatte yaklaşık olarak %120 değer kazandı.

İlgili Haber  Bu Altcoinde Hacker Saldırısı Şoku: İki Coinin Fiyatta Ani Düşüş Yaşandı!

Huobi son zamanların en gündemdeki altcoini PEPE’yi listeleyen ilk merkezi kripto para borsası olduğunu iddia ediyor.

Bununla birlikte hatırlatmak gerekir ki meme tokenler son derece spekülatif ve riskli yatırımlardır. Herhangi bir gerçek değer veya fayda ile desteklenmezler ve fiyatları abartı, duyarlılık ve sosyal medya etkisi tarafından yönlendirilir. Meme tokenler aşırı volatilite, manipülasyon, dolandırıcılık ve düzenleyici belirsizliğe açıktır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Bu huobi sitesi üçkağıtçı askıya aldı 2saat

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları